Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
I tak właśnie, drogie #rozowepaski, jedna z Was postanowiła fajnego faceta, który szanował kobiety, dawał im poczucie sympatii, troski, życzliwości, przemienić w chama, co będzie od teraz miał w dupie uczucia drugiej osoby. Nie pierwszy raz to mnie dotknęło, ale wcześniej zawsze sobie powtarzałem, że "trudno, tak bywa, nie wszystkie takie są". Ale skoro jedna, druga, trzecia i kolejna postępuje ze mną w brzydki, nie okazując minimum szacunku, to ja też to #!$%@?ę i będę się od teraz dziewczynami bawił, bawił ich uczuciami, olewał, #!$%@?ł wasz czas wolny odwołując spotkania na pół godziny przed nim i tak dalej.

A potem się dziwicie, że faceci mają podejście takie jakie mają. Same sobie na to pracujecie.

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
  • 32
@AnonimoweMirkoWyznania:

kobieta mówi, że przez facetów i ich zachowanie stała się zimną suką

hehe mati ale rakcontent co te różowe boze wszystkie idiotki takie same #logikarozowychpaskow

facet mówi, że przez kobiety i ich zachowanie został zimnym #!$%@?

dobrze gadasz!!1!! na pohybel sukom!1!! jak mogom odrzucać takicch wspaniałych samcuw jak my!!1!1! gupie worki na spermę #logikarozowychpaskow

Takim zachowaniem to robisz sobie na złość a nie innym, jeśli nie jesteś taki z natury, a bardzo mało ludzi jest. Miej lepsze sito do odsiewania ludzi to takie sytuacje się skończą. Też zostałam potraktowana jak zużyta rzeczy, ale nie mam zamiaru teraz siać jadem na wszystkich. Wręcz przeciwnie jak się odcięłam od tej osoby to czuje się o wiele lepiej

kobieta mówi, że przez facetów i ich zachowanie stała się zimną
@kalinkamaja i dobrze, ze gardzisz nim. Moze dotrze do niego, iz problem jest po jego stronie.

Laska chce kogos kto powie.

Dzis sie nie zobaczymy bo jade z kumplami za miasto na moto ale nie ma problemu widziec sie jutro i lepiej zebys mialana ustach czerwona szkinke i bieliznę pod kolor.
MirekMireczekMirunio: Legenda głosi, że ktoś kiedyś zaruchał bo był miły, niestety to kłamstwo w które wierzy dużo mirków, bądź sobą, nie traktuj każdej kolejnej laski jak jakąś księżniczkę bo łaskawie zainteresowała się chwile tobą, traktuj po prostu jak kolegę, nie stawiaj na piedestale bo ma cipe i cycki, rób tak jak z zasadą wzajemności, obydwoje dajecie sobie jakieś zainteresowanie, ona ciebie chce poznać a ty ją, gdy ty tylko nad nią
OP: @czuczupikczu: no traktowałem ją tak jak sam chciałbym być traktowany i co mi z tego przyszło? Jeden wielki #!$%@? w potylicę. Zastanów się czy warto. A może lepiej traktować ludzi tak samo jak oni Ciebie traktują?

Miej lepsze sito do odsiewania ludzi to takie sytuacje się skończą.

@Konkol: ciekawe jak to sito aktywować skoro nie zna się danej osoby poznając ją.

I też sądzę, że dobrego serca nie
@Nefcio hahaha wysmialabym za ta czerwona szminkę na ustach, jeżeli ktoś byłby ze mną umówiony i przełożylby spotkanie, żeby jechać z kumplami za miasto to byłoby mi trochę przykro, plus no trochę minus za priorytety, bo skoro postrzegamy się jako potencjalnych partnerów, a Ty przekladasz spotkanie z takiego powodu i szminka na ustach to naprawdę :o

@AnonimoweMirkoWyznania raz nie wyszło, drugi raz i trzeci to znaczy, że to wina wszystkich kobiet i
@Nefcio skoro napisales 'dzis sie nie spotkamy' to oczywistym dla mnie jest, że byliśmy wcześniej umówieni, wiec skoro nie widzieliśmy się X, umówiliśmy na konkretny dzień i przekładasz to z takiego powodu i w taki sposób (gdybys powiedział, ze Twoj kumpel ma urodziny/cokolwiek, przeprosil za nagla zmiane planow i zaproponowal inny termin to nie ma sprawy). Dla mnie spotkanie jest wspolnym spedzaniem czasu, zazwyczaj atencja jest wzajemna, wiec Twoje spotkania muszą być
gość: A co się konkretnie wydarzyło OPie? Bo może po prostu jesteś przewrażliwiony. Albo liczyłeś skrycie na coś więcej, tylko się przed sobą do tego nie przyznajesz. Zwykła znajomość by tak nie zabolała.

Zaakceptował: Asterling

OP: > najwidoczniej nie jesteś warty szacunku.

@Mesosfet: być może. Choć wychodzę z założenia, że na szacunek zasługuje każdy, kto stara się być w porządku.

aha, dzięki, to nic, że nigdy nikogo nie rzuciłam ani nie zdradziłam,....

@AnonimoweMirkoWyznania: BiałaMarzycielka - no to brawo, bo chyba jesteś w tej mniejszości, o której pisałem.

najwdoczniej ta laska nie byla warta tego co nie oznacza, ze kazda inna masz traktowac jak powietrze