Aktywne Wpisy
Lewusx +182
2-3 lata temu napisałem w swoim opisie profilu, ze do roku 2024 chce zostać zawodnikiem pro (zawodowcem).
Dziś stało się to faktem, jestem nowym zawodnikiem PRO kulturystyki, wygrałem całe zawody w Szwecji, oba dni.
Wiele osób nie będzie wiedziało o co dokładnie chodzi, napisze tylko tyle, że taką kartę wygrać będzie miało szanse naprawdę niewiele osób. Nie ze względu na kasę, a ze względu na głównie genetykę i zaangażowanie które trzeba do
Dziś stało się to faktem, jestem nowym zawodnikiem PRO kulturystyki, wygrałem całe zawody w Szwecji, oba dni.
Wiele osób nie będzie wiedziało o co dokładnie chodzi, napisze tylko tyle, że taką kartę wygrać będzie miało szanse naprawdę niewiele osób. Nie ze względu na kasę, a ze względu na głównie genetykę i zaangażowanie które trzeba do
enteropeptydaza +245
140 422,29 - 0,73 - 42,59 = 140 378,97
ZEZŁOMOWAŁAM 4h W MARATONIE
Tak, udało się ( ͡º ͜ʖ͡º)
Po 73 treningach,
Przebiegnięciu 849km treningowo,
Nadszedł dzień weryfikacji.
Zostałam maratończykiem (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Nie było żadnych niespodzianek, nie było słynnej „ściany” a także nie było przejścia do marszu.
Wyścig extra, choć przyznam że okolice Klaudyna i pobliskich lasów „ciągneły” mi się.
ZEZŁOMOWAŁAM 4h W MARATONIE
Tak, udało się ( ͡º ͜ʖ͡º)
Po 73 treningach,
Przebiegnięciu 849km treningowo,
Nadszedł dzień weryfikacji.
Zostałam maratończykiem (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Nie było żadnych niespodzianek, nie było słynnej „ściany” a także nie było przejścia do marszu.
Wyścig extra, choć przyznam że okolice Klaudyna i pobliskich lasów „ciągneły” mi się.
#epapierosy #mojliquid
Komentarz usunięty przez moderatora
no pain no game.
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Komentarz usunięty przez autora