Aktywne Wpisy
kotka-a +4
Ile macie przy sobie gotówki? Samej gotówki, a nie bezgotówkowej. Ciekawe czy ludzie noszą jeszcze przy sobie kasę xD
#kiciochpyta
#kiciochpyta
Oltwk93 +22
#nieruchomosci
Dlaczego ktokolwiek kupuje mieszkania w Polsce kiedy istnieją nieruchomości we Włoszech i Hiszpani?
Tak wiem praca, ale przecież 80% ludzi na wykopie ma pracę zdalną więc co za problem.
Podobne mieszkanie w podobnym standardzie w Polsce nawet w mieście powiatowym kosztuje 6x tyle.
Argument nr 2 mam rodzinę w Polsce. To namów rodzinę na wyjazd do Włoch. W Polsce przez 7 miesięcy listopada rocznie każdy w końcu dostanie depresji i magik
Dlaczego ktokolwiek kupuje mieszkania w Polsce kiedy istnieją nieruchomości we Włoszech i Hiszpani?
Tak wiem praca, ale przecież 80% ludzi na wykopie ma pracę zdalną więc co za problem.
Podobne mieszkanie w podobnym standardzie w Polsce nawet w mieście powiatowym kosztuje 6x tyle.
Argument nr 2 mam rodzinę w Polsce. To namów rodzinę na wyjazd do Włoch. W Polsce przez 7 miesięcy listopada rocznie każdy w końcu dostanie depresji i magik
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Chciałabym poinformować Was, że audycji w tym tygodniu w czwartek nie będzie, a co za tym idzie...
Na osłodę powiem Wam, że tym razem będzie to #folkowica (。◕‿‿◕。)
Czo to Folkowica?
Jest to audycja z muzyką folkową w każdym wydaniu (folk "na czysto", folk rock, folk metal, muzyka elektroniczna z elementami folkowymi), gdzie każdy z Was może współtworzyć playlistę. Wystarczy, że przed graniem prześlecie mi przez wypokowe PW dwa utwory, których łączny czas trwania nie przekracza 10 minut bądź jeden utwór dłuższy (7-10 min.), opatrzone komentarzem czy pozdrowieniami, a ja zajmę się resztą ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
A zatem - biorę od każdego po dwie propozycje i słucham Państwa :D
Czekam na wiadomości prywatne!
Z powodu objętości czasowej audycji (1,5h) nie wszyscy być może się "załapią". Propozycje takich delikwentów pojawią się na samym początku następnej edycji Folkowicy - w przyrodzie nic nie ginie :)
Wołam se swoich słuchaczów i spamliściarzy folkowych :)
#niedzwiedzisko
Spamlisty: |
Jeśli powtórzyłam to sorki :c Przynajmiej nie zapomnicie :D
@RUNDMC: no dobra niech będzie ehhh ;D
Dziękuję. Cieszę się, że znów będzie można cię usłyszeć w przerwach pomiędzy dobrą muzyką. Czekam na piątek i wołanie. Pozdrawiam cieplutko coleżanko.