Wpis z mikrobloga

Szanowne słuchacze #rwmfm ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Chciałabym poinformować Was, że audycji w tym tygodniu w czwartek nie będzie, a co za tym idzie...

Na osłodę powiem Wam, że tym razem będzie to #folkowica ()

Czo to Folkowica?
Jest to audycja z muzyką folkową w każdym wydaniu (folk "na czysto", folk rock, folk metal, muzyka elektroniczna z elementami folkowymi), gdzie każdy z Was może współtworzyć playlistę. Wystarczy, że przed graniem prześlecie mi przez wypokowe PW dwa utwory, których łączny czas trwania nie przekracza 10 minut bądź jeden utwór dłuższy (7-10 min.), opatrzone komentarzem czy pozdrowieniami, a ja zajmę się resztą ()

A zatem - biorę od każdego po dwie propozycje i słucham Państwa :D
Czekam na wiadomości prywatne!

Z powodu objętości czasowej audycji (1,5h) nie wszyscy być może się "załapią". Propozycje takich delikwentów pojawią się na samym początku następnej edycji Folkowicy - w przyrodzie nic nie ginie :)

Wołam se swoich słuchaczów i spamliściarzy folkowych :)

#niedzwiedzisko
niedzwiedzica - Szanowne słuchacze #rwmfm ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Chciałabym poinformować Was,...

źródło: comment_Jv5uySjDdsu325C2bT2EFoxkus9evGID.jpg

Pobierz
  • 17
  • Odpowiedz
@niedzwiedzica O w mordkę. Będę o ile nie zapomnę. Miałem nawet zapisane kilka utworów na tę okazję, ale szlag mi trafił komputer i teraz ich nie pamiętam. ( ͡° ʖ̯ ͡°) O której godzinie zaczynasz audyszyn?
  • Odpowiedz
@niedzwiedzica

miło Cię czytać cumplu

Dziękuję. Cieszę się, że znów będzie można cię usłyszeć w przerwach pomiędzy dobrą muzyką. Czekam na piątek i wołanie. Pozdrawiam cieplutko coleżanko.
  • Odpowiedz