Aktywne Wpisy
diabeu255 +20
Ktoś w pracy podkrada mi z mojej szafki sól.
Robi to często bo opakowanie znika w szybkim tempie i mnie już to trochę #!$%@? bo niedawno kupiłem nowe.
Czego do tej soli dosypać by oduczyć delikwenta sięgania po nieswoje? Myślałem o proszku do prania ale chętnie zobaczę inne propozycje.
#pracbaza #zlodzieje #zemsta
Robi to często bo opakowanie znika w szybkim tempie i mnie już to trochę #!$%@? bo niedawno kupiłem nowe.
Czego do tej soli dosypać by oduczyć delikwenta sięgania po nieswoje? Myślałem o proszku do prania ale chętnie zobaczę inne propozycje.
#pracbaza #zlodzieje #zemsta
JEST-SUPER +20
Powiedźcie mi, czy ja przesadzam, czy mój różowy pasek. Różowy ma jutro urodziny. Jesteśmy ze sobą jakieś 9 miesięcy. Wczoraj podczas rozmowy któryś już raz coś tam mówiła o zaręczynach, a ja rzuciłem, że mam alergię na te jej finalizowanie związku. No i się obraziła. Do końca dnia się do mnie nie odzywała (pomimo, że ją przeprosiłem i zagadywałem na różne sposoby). Jak ją odwiozłem, to nawet się nie pożegnała, nic nie
Witajcie.Miałem dzisiaj taką sytuacje:Jadąc autobusem do szkoły, oczywiście w niezłym ścisku.Zaczepił mnie dwa lata starszy typek mówiąc żebym ściągnął plecak bo rzekomo go gniótł(no bulwa reszta miała luksusowe warunki tylko on biedny skrzywdzony).No więc powiedziałem, iż nie ściągnę gdyż nie mam miejsca nawet żeby to zrobić.Ten zaczął się pluć że zaraz mnie #!$%@? z tego autobusu. Pod naciskiem takiego zachowania wreszcie ściągnąlem ten plecak po czym przy ściąganiu go i ruszeniu się autobusu z przystanku padłem na niego całą swoją masą...Zrobił kwaśną minę coś jeszcze mówiąc pod nosem a ja miałem #!$%@? humor do końca lekcji. Jak waszym zdaniem powinienem postąpić? Nie chciałem się dłużej stawiać, gdyż wiem że nie miałbym z nim większych szans przy rozwiązaniu siłowym.Poza tym że za nim było jeszcze kilku kolegów.
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
Na przyszłość nie dyskutuj, bo nie jesteś świętą krową, tylko ściągaj to gówno i dawaj między nogi, jak nie