Aktywne Wpisy
Napalone_Okno +74
Dzisiaj jest 31 Sierpnia są moje urodziny 21sze. Jak do tej pory życzenia dostałem tylko od was koljedzy. Dziękuję. Dla chłopa to wiele znaczy... Nikt w realu mi życzeń nie złożył jak narazie. Pewnie jutro rodzice złoża życzenia jak wstanę. Oby ten dzień był dobry dla chłopa. A teraz idę spać. Aby naładować baterie. #przegryw #urodziny #niewiemjaktootagowac #apustaja
Menosas +6
#famemma
Ale niektórzy są śmieszni tutaj. Serio was tak boli ta sytuacja z Szeligą? Internet się zesr*ł bo jakiś typ walczący w fame związał się z żoną swojego trenera, który niestety stał się warzywem. Tragedia, bez wątpienia, ale drodzy wykopki, postawcie się, albo spróbujcie postawić na miejscu Szeligi i żony trenera. Jeśli mózg trenera, jest już nieodwracalnie zniszczony, to wiecie, że tego nie da się cofnąć? Funkcje życiowe mogą być zachowane latami,
Ale niektórzy są śmieszni tutaj. Serio was tak boli ta sytuacja z Szeligą? Internet się zesr*ł bo jakiś typ walczący w fame związał się z żoną swojego trenera, który niestety stał się warzywem. Tragedia, bez wątpienia, ale drodzy wykopki, postawcie się, albo spróbujcie postawić na miejscu Szeligi i żony trenera. Jeśli mózg trenera, jest już nieodwracalnie zniszczony, to wiecie, że tego nie da się cofnąć? Funkcje życiowe mogą być zachowane latami,
#epapierosy
Wybierz jedno
@qwed: ( ͡° ͜ʖ ͡°)
( ͡° ͜ʖ ͡°)
@vgf_: Mi się nadal wala po szufladach cholernie droga jak na nią (oczywiście esw ლ(ಠ_ಠლ)) vivi nova volisha ze 3 :-) protanki mini 2, protank 3 mini, batka volish lex, genitank mini i inne :D.