Wpis z mikrobloga

@Kaczypawlak: Nie jakiś psychopata, a profesjonalna agencja reklamowa. Przez przypadek jeden z adminów wrzucił skrin ze swojej przeglądarki i były pewnie niezamazane dane. Jak się poskładało je, to wychodziło na to, że ta agencja robiła kampanie reklamowe Playowi, więc ogórki to nie są. Po jakimś czasie usunął skrina. Szkoda że nie zachowałem go ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Nie jakiś psychopata, a profesjonalna agencja reklamowa.

@OstapBender: Wysokich lotów oni nie są.

Przez przypadek jeden z adminów wrzucił skrin ze swojej przeglądarki i były pewnie niezamazane dane. Jak się poskładało je, to wychodziło na to, że ta agencja robiła kampanie reklamowe Playowi, więc ogórki to nie są

@OstapBender: Jednak Play też ma reklamy jak dla idiotów.

Po jakimś czasie usunął skrina. Szkoda że nie zachowałem go ( ͡°
@Kaczypawlak: Inna sprawa że do reklam Playa zaangażowano over 9000 celebrytów, więc stąd uznałem że nie są oni byle kim. A wysokich lotów nie są, bo chcą sprawiać wrażenie spontanicznej inicjatywy. Widać, że janusze i grażyny piszące komentarze i udostępniające obrazki łykają to.
Inna sprawa że do reklam Playa zaangażowano over 9000 celebrytów, więc stąd uznałem że nie są oni byle kim.

@OstapBender: Zrobić dobra reklamę to jedno, jednak zatrudnianie gwiazd daje tani przekaz dosłownie dla tych głupszych, którzy ich małpują. Na tych głupich to działa. Oni nie patrzą jaki daje im abonament, jaki ma internet, ale ich zadowala "mam to samo co X".

A wysokich lotów nie są, bo chcą sprawiać wrażenie spontanicznej