Aktywne Wpisy
lukasz-sumo +100
Hejka Mirki
Dobijcie mnie... Kończę dziś 32 wiosny, wczoraj uciekłem z Podlasia I #emigracja w okolice Berlina, zostawiła mnie narzeczona, boję się nowej pracy no i nie znam Niemieckiego.
Wczoraj w sklepie miałem takiego stresa robiąc zakupy że w głowie się nie mieści.
Ehhh dziś śpię u ziomeczka na podłodze i jutro pierwszy dzień w pracy i współpracownik ma mnie zabrać do siebie na mieszkanie na 2tyg.
Boję się Mirki :(
#
Dobijcie mnie... Kończę dziś 32 wiosny, wczoraj uciekłem z Podlasia I #emigracja w okolice Berlina, zostawiła mnie narzeczona, boję się nowej pracy no i nie znam Niemieckiego.
Wczoraj w sklepie miałem takiego stresa robiąc zakupy że w głowie się nie mieści.
Ehhh dziś śpię u ziomeczka na podłodze i jutro pierwszy dzień w pracy i współpracownik ma mnie zabrać do siebie na mieszkanie na 2tyg.
Boję się Mirki :(
#
Interpretacja dowolna.
Komentarz usunięty przez autora
czego się spodziewałeś? xd
@OstapBender: Wysokich lotów oni nie są.
@OstapBender: Jednak Play też ma reklamy jak dla idiotów.
@OstapBender: Zrobić dobra reklamę to jedno, jednak zatrudnianie gwiazd daje tani przekaz dosłownie dla tych głupszych, którzy ich małpują. Na tych głupich to działa. Oni nie patrzą jaki daje im abonament, jaki ma internet, ale ich zadowala "mam to samo co X".