Aktywne Wpisy

roberto07 +122
No to 5 lat po operacji mam nawrót dyskopati l5s1 i pewnie czeka mnie ponowna operacja.
W niedziele po południu zostałem zabrany z ulicy na sor(mieszkam w Danii) w karetce stwierdzili ze nic nie zagraża zdrowiu wiec poczułem lekka ulgę.
Wczoraj z wyciszonymi objawami wróciłem do domu i dzisaj rano idę do lekarza rodzinnego. Pewnie po skierowanie na MRI(scanning) i morfinę.
Teraz leżę od 12 w nocy na podłodzew salonie, żona i dzieci śpią na
W niedziele po południu zostałem zabrany z ulicy na sor(mieszkam w Danii) w karetce stwierdzili ze nic nie zagraża zdrowiu wiec poczułem lekka ulgę.
Wczoraj z wyciszonymi objawami wróciłem do domu i dzisaj rano idę do lekarza rodzinnego. Pewnie po skierowanie na MRI(scanning) i morfinę.
Teraz leżę od 12 w nocy na podłodzew salonie, żona i dzieci śpią na
źródło: image
Pobierz
ciekawskie_jajo +168
źródło: 1000010602
Pobierz

https://forums.oneplus.net/threads/oxygenos-3-2-6-mm-ota-for-oneplus-3.465753/
OxygenOS 3.2.6 (MM) OTA dla OnePlus 3
- Poprawiono jakość rozmów głosowych w niektórych aplikacjach.
- Poprawiono adaptacyjne dobieranie jasności ekranu.
- Poprawiono jakość aparatu: problem z zielonym/żółtym kolorem, balans bieli i nagrywanie w 1080p.
- Poprawiono problemy z połączeniem Bluetooth w pojazdach.
- Inne aplikacje mogą zmieniać dzwonek.
- Poprawiono dokładność ekranu dotykowego podczas grania w gry.
- Dodano włącznik trybu DozeMode w ustawieniach developerskich.
- Dodano włącznik trybu kieszeniowego w ustawieniach wyświetlacza.
źródło: comment_rMPM0zcLqIQPDSD7w32ZXVmvtR2sIYaH.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Jeśli dobrze pamiętam, to można, jeśli masz stockowe recovery (ale root zniknie). Natomiast przy custom recovery - tylko pc flashing.
@Shodan56: @Kliko: w moim przypadku działał VPN z LA, USA. Odpalony przez ProXPN.
źródło: comment_TrCu9oUlfYmCDouGTjtqJAGXJuyNdTlv.jpg
PobierzPobierasz jakąś apkę do VPN, ustawiasz na Niemcy, klikasz "sprawdź aktualizacje", wyłączasz apkę i pobierasz aktualizację.
Nie wiem, jak przez pc.