Wpis z mikrobloga

@CultureVulture: Nie oglądałem jeszcze Suicide Squad. Tak go ocenię, bo taki będzie, skoro takie oceny zbiera na RT. Może nie mają swoich krytyków per se, ale jest ich pewna grupa która recenzuje najwcześniej. Ogólnie zjeby z pseudoartystycznym wynurzeniem. Dodam, że nie jestem fanem ambitnego kina i taki uwielbiany przez wszystkich "Drive" to jest dla mnie 3/10. A te 2 punkty to za klimat i muzykę. Cała reszta leży i kwiczy, a
Dodam, że nie jestem fanem ambitnego kina

@franaa: Tu nie trzeba być fanem artystycznego kina, żeby zobaczyć jak np. SS jest #!$%@? i fatalnie pocięty :)
Przykro mi że nie rozumiesz, że inni mogą mieć inne zdanie. I tak, krytycy to z reguły ludzie którzy jednak coś o kinie wiedzą... no szok i skandal.

Poza tym, masz na tego typu stronach również ocenę publiczności - jej się trzymaj i tyle. Nie
@franaa: Dla mnie opinie z RT to jest jakiś tam wskaźnik, ale nie wyrocznia.
O ile krytykom z RT film Drive się spodobał, to już Only God Forgives jest dla większości chłamem, a dla mnie nie. Jest to film ciężki, pełny symboli, Winding na pewno nie robił tego filmu pod masowego widza. Jest to też film dosć #!$%@?, no #!$%@? Pan co chodzi po mieście i odcina ludziom ręce śpiewa sobie