Aktywne Wpisy
HNDelectric_pl +325
Poprzednie #rozdajo cieszyło się dużym zainteresowaniem. Lecimy jeszcze raz. ;) Pomka REEG już dotarła do @Roofy
Obecnie pompka to produkt tygodnia i jest na dobrej promce za 199 zł. -> Reeg Air Pump PRO
REEG Air Pump PRO - jest to obecnie najlepsza pompka tego typu. Pompuje 2 razy szybciej i ma 2 razy większą baterię od innych pompek tego typu np. #xiaomi. Pompką można pompować: #rower 30x #samochody 3-5x #
Obecnie pompka to produkt tygodnia i jest na dobrej promce za 199 zł. -> Reeg Air Pump PRO
REEG Air Pump PRO - jest to obecnie najlepsza pompka tego typu. Pompuje 2 razy szybciej i ma 2 razy większą baterię od innych pompek tego typu np. #xiaomi. Pompką można pompować: #rower 30x #samochody 3-5x #
nanushki +417
Cześć Miraski i Mirabelki, zwłaszcza fani tagu #maklowicz.
Wraz z Panem Robertem i jego wesołą rodzinką zaprojektowaliśmy dwie pary fajnych skarpetek, które myślę, że spodobają się fanom Wielkiego Mistrza. ( ͡º ͜ʖ͡º)
Z tej okazji mam dla was małe #rozdajo jednej pary tych fajnych skarpetek, które widać na pic rel. Warunkiem jest plusik i najlepiej komentarz pod postem. Mogą być sugestie, memy, kadry z filmów #
Wraz z Panem Robertem i jego wesołą rodzinką zaprojektowaliśmy dwie pary fajnych skarpetek, które myślę, że spodobają się fanom Wielkiego Mistrza. ( ͡º ͜ʖ͡º)
Z tej okazji mam dla was małe #rozdajo jednej pary tych fajnych skarpetek, które widać na pic rel. Warunkiem jest plusik i najlepiej komentarz pod postem. Mogą być sugestie, memy, kadry z filmów #
źródło
#arrival #film #kino #filmy
i to nie jest jakaś ocena co znacząco odbiega od normy, gdyż średnia ocena 30 krytyków, to 8.4/ 10
https://www.rottentomatoes.com/m/arrival_2016
RT nie posiada "swoich" krytyków :/
Pewnie jesteś z tej dramy z Suicide Squad (4/10)
@franaa: Tu nie trzeba być fanem artystycznego kina, żeby zobaczyć jak np. SS jest #!$%@? i fatalnie pocięty :)
Przykro mi że nie rozumiesz, że inni mogą mieć inne zdanie. I tak, krytycy to z reguły ludzie którzy jednak coś o kinie wiedzą... no szok i skandal.
Poza tym, masz na tego typu stronach również ocenę publiczności - jej się trzymaj i tyle. Nie
O ile krytykom z RT film Drive się spodobał, to już Only God Forgives jest dla większości chłamem, a dla mnie nie. Jest to film ciężki, pełny symboli, Winding na pewno nie robił tego filmu pod masowego widza. Jest to też film dosć #!$%@?, no #!$%@? Pan co chodzi po mieście i odcina ludziom ręce śpiewa sobie