Aktywne Wpisy
Xefirex +3
Mireczki jaki kupić samochód żeby podkreślić swój status. Chodzi o to aby faceci się oglądali za tym samochodem jak przejeżdza na ulicy, a dziewczyny same wskakiwały do środka samochodu. Budżet 100-150 tys. zł.
#motoryzacja #mechanikasamochodowa #mechanika #samochody
#motoryzacja #mechanikasamochodowa #mechanika #samochody
VictoriaMA +63
Hej! Jestem Victoria. Od dłuższego czasu pasjonuję się związkami i relacjami damsko-męskimi. Zawsze uwielbiałam pomagać ludziom, więc postanowiłam studiować psychologię. Chociaż zaznaczam, że nie jestem psychoterapeutką.
Zajmując się związkami, zauważyłam, jak trudna jest pozycja mężczyzn w społeczeństwie. Obserwując profile i kanały na YouTube poświęcone męskości, nie mogę nie dostrzec ciężaru i zranienia, które niosą ze sobą mężczyźni. Dobrym tego przykładem są wskaźniki samobójstw. Dlatego postanowiłam stworzyć przestrzeń którą nazwałam Męski Azyl (Ig:
Zajmując się związkami, zauważyłam, jak trudna jest pozycja mężczyzn w społeczeństwie. Obserwując profile i kanały na YouTube poświęcone męskości, nie mogę nie dostrzec ciężaru i zranienia, które niosą ze sobą mężczyźni. Dobrym tego przykładem są wskaźniki samobójstw. Dlatego postanowiłam stworzyć przestrzeń którą nazwałam Męski Azyl (Ig:
Mirki/Mirabelki sprawa dotyczy własnego biznesu. Wraz z narzeczonym mamy do dyspozycji lokal handlowo-usługowy o powierzchni 60m2 w niewielkim mieście (ok 23 000 mieszkańców). Na biznes możemy przeznaczyć max 100 000 PLN. Lokal znajduje się w kompleksie takich samym wielkościowo pomieszczeń gdzie obecnie można znaleźć warzywniak, bar, kiosk, stylistkę paznokci oraz sklepik z firanami. Myślimy nad czymś własnym (gastronomia raczej odpada) ale póki co pomysłów brak. Gydbyście byli na naszym miejscu z jakim pomysłem chcielibyście powiązać Wasz biznes?
#biznes #wlasnybiznes
Dobre punkty zawsze generują zarobki (jednak nie ma też co liczyć na kokosy). Kasę dostajemy za sprzedaż produktów (z tego powodu
fajny temat, tylko trzeba się zastanowić co chcecie.
Sami przy tym pracować?
Mieć dodatkowy dochód?
Obecnie sprzedaje franczyzę słodyczy - dajemy towar i sklep internetowy, a lokal wystarczy jako wyspa