Wpis z mikrobloga

Mozna zablokować ID ewentualnie domene nadawcy? dostaje E-Maila tego typu jak w załączniku. Wygląda ze nadawca jest jakiś user z amazon.de. Jako Message-ID jest <20160912141.u8CEDh19045@www.monkey.co.jp>, ja chciałbym to zablokować w flitach ale jeśli ust. jako nadawce /zawiera "monkey.co.jp" nie filtruje mi tej wiadomości. Czy są jakie inne sposoby na odfiltrowanie takiej domeny ?

#thunderbird #komputery #windows #spam
Pobierz visionsense - Mozna zablokować ID ewentualnie domene nadawcy? dostaje E-Maila tego ty...
źródło: comment_TXPXZzIgGCRmoAeyp8ZzC89UcHINfsvV.jpg
  • 3
Przy dodawaniu filtrów zamiast nadawcę powinieneś może wybrać message-id (Nachrichten-id to na angielski message-id?) zawierający "monkey.co.jp", podczas wybierania pola do filtrowania masz na samym dole pozycję "dostosuj". Po kliknięciu w dostosuj powinieneś mieć pole do wprowadzenia ręcznie nazwy pola / nagłówka i wtedy możesz wpisać "Message-ID" a następnie je wybrać z listy (jak na screenie).

Nie wiem czy domyślnie thunderbird na to pozwala, jakbyś nie miał pola "dostosuj" to napisz, może dodał
Pobierz moooka - Przy dodawaniu filtrów zamiast nadawcę powinieneś może wybrać message-id (Na...
źródło: comment_jRBUZvzyIP897BXzDaRW0ESraoSx4orl.jpg