Wpis z mikrobloga

są tu jakies spece od sprzętu komputerowego ? klasyczny problem na ktory nie ma odpowiedzi: komp startuje monitor miga i nic sie nie dzieje, monitor działa na 100% karte tez juz testowalem, rozbierałem całego kompa złozyłem poza obudową dalej to samo :( jakieś pomysły ?
#pcmasterrace #hardware
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@FlashingLights: zewnętrzna płyta nie ma integry, resetowalem juz baterie dalej to samo;p czasami próbuje wstać na 2 biosie (migająca dioda ) ale dalej czarny ekran :( miałem juz ten problem wielokrotnie na starym sprzęcie ale naprawial się sam a teraz 2 dzień kminie jak go ogarnąć, jezeli dzisiaj nie ogarne jutro oddaje kompa na serwis
  • Odpowiedz
@FlashingLights : może jeszcze dopisze jak ten błąd wystąpił, zachciało mi się downgradeować bios, jednak nei wszystko poszło po mojej myśli komp sie zrestartował i wyskoczył komunikat overclocking failed chce wcisnąc f2 i nie dziala klawiatura, no to restart dalej to samo, pomyslalem o wyjeciu baterii, jednak zeby to zrobic musialem wyciagnac karte, tak zrobilem skladam pc bam nima obrazu, i odrazu uprzedzam wnioski, nawet jak uwaliłem bios mam dual bios
  • Odpowiedz