Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 31
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Myslisz, ze jak znasz parenascie kobiet na cala Polskę, to jestes takim znawcą, ze trzeba Ci udowadanic, ze kobiety moga miec zainteresowania?

To jest dowod anegdotyczny. Ale ja go tez anegdotycznie potwierdze. Kobiet z pasja znam 0. A znam wiele. zadnego badania na ten temat nie zrobisz bo to niepoprawne politycznie :P

A do wszystkich, ktorzy uwazaja ze kobiety nie maja zainteresowan - rozumien, ze nigdy nie leczyliscie sie u kobiety - lekarza? Chyba
  • Odpowiedz
@grejfrut: amen :) uwielbiam jak faceci mówią, że laska nie ma zainteresowań, a oni niby mają i chcą się nimi zająć. Ok więc nie spotkajmy się dzisiaj, Ty rób co tam chcesz, ja też zrobię to, co chcę. I on pójdzie na siłkę na godzinę, wróci - poszpera w aucie bo coś się zepsuło. Założy dres, usiądzie. Pogra w fife, obejrzy mecz, potem będzie grał w gry. Cały wieczór spędzi
  • Odpowiedz
@Uwe_Cieplawoda: Ja natomiast kobiet z pasją znam wiele. Można tak się przerzucać cały dzień, bo jak sam stwierdziłeś, to dowody anegdotyczne.
Nie ufasz lekarzowi kobiecie bo jest kobietą. xD Musiała zdać te same egzaminy co mężczyźni, żeby zostać lekarzem, więc gdzie tu różnica?
  • Odpowiedz