Przypominam, że dziś we #wroclaw coroczny ból dupy wąsatych januszy w passatach, karynek które muszą się dostać do swojej roboty w galerii handlowej i wykopków, którzy są za głupi, żeby się przygotować na wydarzenie o którym wiadomo od zawsze. Najlepsza niedziela w roku xD
PS trzymam kciuki za wszystkich uczestników maratonu!
@Im_from_alaska ziomek, pracuje w niedzielę, a do Karyny trochę mi brakuje. Szanuję za techno Frosta z awatara, ale zacznę szkalowac za takie prowokacje.
@Im_from_alaska spoko, tylko po co rozpetujesz guwnoburze? Zakładam, ze gdybyś cisnal do roboty i stał przez to w korku to tez bys rzucał miechem. Niezależnie od poglądów.
@kawa-i-papierosy: może nie do roboty, ale też zaraz wychodzę, muszę przejechać na drugi koniec miasta, też raczej nie mogę się spóźnić i nie sprawia mi to problemu, bo nie jest dla mnie żadną niespodzianką ani maraton, ani utrudnienia z nim związane.
po prostu śmieszy mnie głupota i ignorancja niektórych.
@Karoleer: 42km wokół stadionu xD @kawa-i-papierosy: Ja właśnie zaraz zbieram się do pracy. Sprawdziłem jak dojechać i nie zajmie mi to praktycznie ani minuty dłużej niż normalnie.
@Seid: Czyli miasta nie mogą blokować ale wieś już mogą xD No proszę lud wkroczył do Śródmieścia i wrocławska szlachta miejska zapomniała o korzeniach. Narzekacie na ten maraton chyba dla samego narzekania, jeszcze ani razu nie miałem problemu przez niego.
@Im_from_alaska: uwielbiam zawsze ten ból dupy i oburzenie ludzi, którzy myślą, że samochody mają monopol na przebywanie na ulicach XD rozumiem, że to są pewne utrudnienia, jednak nie organizują tego w godzinach szczytu, tylko w niedzielę, kiedy utrudnienia z tym związane będą najmniejsze, więc duży plus dla organizatorów. a dla wszystkich pieniaczy polecam wyprowadzkę do #!$%@? Wielkiego, bo do życia w przestrzeni miejskiej nie każdy się nadaje, skoro kilka godzin utrudnień
@Seid: Skoro uważasz, że łatwiej zrobić to niż odpalić internet, zobaczyć trasę maratonu i pomyśleć jak dojechać to sobie nawet przyczepę kempingową ogarnij.
PS trzymam kciuki za wszystkich uczestników maratonu!
Komentarz usunięty przez moderatora
po prostu śmieszy mnie głupota i ignorancja niektórych.
@kawa-i-papierosy: Ja właśnie zaraz zbieram się do pracy. Sprawdziłem jak dojechać i nie zajmie mi to praktycznie ani minuty dłużej niż normalnie.