Wpis z mikrobloga

@whysooseriouss: Był na rozprawie z posłem Kropiwnickim, który go pozwałza stwierdzenie o agencji towarzyskiej w jego mieszkaniu ( pod wynajem)
Sprawe dostała jakaś sędzina ponoć słynąca z mocno upolitycznionych wyroków i jaki złożyłwniosek o odsunięcie jej od sprawy, co zakomunikował oczywiście podczas rozprawy. Nie jako żaden minister tylko jako podsądny korzystając ze swoich praw.

Suma sumarum prokuratura znalazła prostytutke, co faktycznie w tym mieszkaniu się gziła. Tylko ona zeznała, że
  • Odpowiedz
@plumkajacy_kalafior: O dzięki, właśnie słyszałem, jak mówił do niej, ze jest upolityczniona, ale nie wiedziałem co to za rozprawa i czemu po niej jeździ ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jak dla mnie to, co powiedział obraźliwe nie było, nawet kulturę zachował i było "szanowna pani" ( ͡° ͜ʖ ͡°) Słyszałem, że Tyszka z K'15 coś tam narzekał na Jakiego, ale tym razem go
  • Odpowiedz
@plumkajacy_kalafior: Jaki d-----ł z trybuny sejmowej, że Kropiwnicki "prowadzi w swoim mieszkaniu agencję towarzyską". A Kropiwnicki za sugestię, że jest alfonsem pozwał Jakiego.
Jaki z-----ł jak łysy grzywką o kant kuli, ale to p---------a kłamie, pośrednik kłamie.. może jeszcze znajdą się świadkowie jak kurtyzana daje procent Kropiwnickiemu?
  • Odpowiedz
@brmstufldigart: Powiedział, że prowadzi agencje w domu czy, że ma agencje w domu? Bo jeśli powiedział, że ma to miał racje. Bo z tego co widze to linia obrony kropiwnickiego idzie po tym, że to nie byłąagencja tylko D----a, samotna wędrowwniczka, ergo nie agencja tylko freelancer. xD
xxxxxddddddddddddd
  • Odpowiedz