Aktywne Wpisy
![patryk_66](https://wykop.pl/cdn/c0834752/dbec92684f527023db1d8f263135e50eb233cd7c0b0b249603bde633c888942d,q60.png)
patryk_66 +535
![patryk_66 - (・へ・)
Miłego dnia.
#wybory #zarabanezkwejka i trochę nie do końca #hehe...](https://wykop.pl/cdn/c3201142/76868f83135d9071041f0c816c58b9151b01e9e1cad55abf95414514b5a02ffa,w150.jpg?author=patryk_66&auth=75b66f5cb940efd66a760bf246a1dcfb)
![lkjp](https://wykop.pl/cdn/c3397992/lkjp_ShSVfCcosD,q60.jpg)
lkjp +202
W końcu koniec najbardziej żałosnej pory roku. Za chwilę spocone baby, udarowcy i wiecznie narzekający rolnicy pójdą przynajmniej na chwilę w zapomnienie. Już niedługo czekają nas cudowne ciemne poranki, deszczowe mgliste dni i wczesny wieczór. Znowu będzie czym oddychać. Gówniarze będą smętnie kroczyć podczas szarówki w kierunku szkół. Życzę sobie i Wam moi mili, aby ##!$%@? oraz ##!$%@?. Z kolei wszystkim miłośnikom lampy 30 stopni serdeczna parówa w okrężnicę.
#kawa #barista #kawatime #latteart
Komentarz usunięty przez autora
@idzpanstont: no to wszystko jasne ( ͡° ʖ̯ ͡°) poeksperymentuje jeszcze z mieszankami kawy ale wiele to pewnie nie zmieni, dzieki za info ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
@idzpanstont: przeczysz sama sobie. Ilość cremy zależy przede wszystkim od świeżości kawy, jej rodzaju (arabika/robusta) i ilości cukrów i tłuszczów w ziarnach. Ciśnienie, dystrybucja i jakość przemiału też swoje robią. Wiadomo, że z gówna bata nie ukręcisz i jak masz jakiś wyrób