Wpis z mikrobloga

Jaką dokładną wersje RX470 kupić tak do 1000zł? Nie znam się na tych firmach, długościach gwarancji, chłodzenia - czy ktoś mógłby konkretnie wskazać od której firmy kupić? Kupiłbym 1060 3GB, ale nie ma freesynca - a ja gram w fpsy po sieci i nie chce przepłacać za monitor.

Mam SeaSonic SS500ET80+, rozumiem że taki zasilacz pociagnie taki komputer: 6600k, DDR4, dwa dyski + SSD?

#amd #rx470 #kartagraficzna #radeon #nvidia
  • 13
@qzder: @nodeb7: ale gadasz głupoty, z tych gier to sensowne więcej niż 75 klatek będziesz miał tylko w CSie, reszta gier ustawia się loca na 75 klatek i gra się świetnie.
A freesync robi ogromną różnicę, nawer w csie gdzie mam pod 300 klatek to mi obrazu nie rwie i jest płynniej, gdzie wyczytałeś niby o tym lagu?
Bo jak klatki są poza skalą fryeesynca to się po prostu wyłącza
@nodeb7: Ale to nie freesync, inaczej to trochę działa. Chociaż nie wykluczone że może być tak samo. Mi się gra świetnie.

Może jak się ma w wypasiony sprzęt to może 144hz, ja mam AOC z freesync 35-75 Hz i działa świetnie i taki złoty środek pod względem cena/jakość bo kosztuje 650 zł gdzieś. Więc zamiast jednego monitora z gsync kupiłem sobie dwa z freesynciem :D