Aktywne Wpisy
Kalosz667 +44
#nieruchomosci #demografia
Wykopki: dziś 300k to gówno nie pieniądz, bez 800k a najlepiej miliona nawet nie myśl o własnym mieszkaniu, demografia przez to upadnie
Tymczasem każde miasto 20k-100k mieszkańców w Polsce:
Wykopki: dziś 300k to gówno nie pieniądz, bez 800k a najlepiej miliona nawet nie myśl o własnym mieszkaniu, demografia przez to upadnie
Tymczasem każde miasto 20k-100k mieszkańców w Polsce:
WielkiNos +364
Ze wszystkich zdjęć, które wrzucała kiedykolwiek Lewandowska i o których dyskutuje się na wykopie i twitterze to jest dla mnie najgorsze.
Lewandowska na pierwszym planie z sexi dzióbkiem, za nią stado opalonych amigos uśmiechających się sugestywnie, na samym końcu za nimi wszystkimi, w cieniu stoi jeden z największych światowych talentów piłkarskich - Robert Lewandowski.
O ile lepiej by to zdjęcie wyglądało gdyby Lewandowska stanęła obok Roberta, objęła go i pochyliła się w
Lewandowska na pierwszym planie z sexi dzióbkiem, za nią stado opalonych amigos uśmiechających się sugestywnie, na samym końcu za nimi wszystkimi, w cieniu stoi jeden z największych światowych talentów piłkarskich - Robert Lewandowski.
O ile lepiej by to zdjęcie wyglądało gdyby Lewandowska stanęła obok Roberta, objęła go i pochyliła się w
poszukuje telefonu, który sprosta umiejętnościom mojej schorowanej babci 85+.
Zależy mi na najprostszym możliwym rozwiązaniu, którym mógłbym jej pomóc.
Czy istnieje urządzenie / aparat - posiadający jeden lub dwa przyciski, którymi wykonuje sie połączenia i nic poza tym ? Czyli niezależnie od stanu telefonu zawsze jednokrotne nacisniecie przycisku wykona polaczenia pod przypisany do niego numer. musi posiadać prostą i skuteczną funkcje nawiazania polaczenia glosowego z konkretnym numerem (niealarmowym). Możliwość trybu głośnomówiącego jak najbardziej na plus.
Babcia nie poradziła sobie z obsługa najprostszego modelu myPhone. Jest coś co mnie uratuje, czy pozostaje budowa i programowanie tego we wlasnym zakresie?
Poszukiwania w sieci jak dotychczas bezskuteczne.
#telefony #android #technologia #kiciochpyta #pomocy
Komentarz usunięty przez autora
Może Maxcom MM 715 BB SOS? Posiada 7 klawiszy szybkiego wybierania, wypowiada na głos kto dzwoni i masz bransoletkę z przyciskiem, który wybiera ustalony numer "alarmowy" (może być do kogoś z rodziny)
Drugą opcją jest "fonek" dla dzieci - sprawdź na allegro, też ma ciekawe funkcje ;)
@Ghalard: Tapnięcie / Smartfon / Skrót na pulpicie... Przed tym jeszcze procedura odblokowania telefonu - no can do.
@Felu: to byl pierwszy telefon, ktory jej kupiłem.
Moze coś takiego: http://www.alarm-osobisty.com