Aktywne Wpisy
Smarek37 +235
#remontujzwykopem #stolarstwo
Miraski zmontowałem znajomemu takie stare mebelki z odzysku. Ktoś wymieniał i miało iść na śmietnik a dostało drugie życie. Wiadomo nie jest to kuchnia jak z katalogu, ale po małych przeróbkach typu nowe cokoły, kilka wstawek i zrobieniu ściany z tej samej płyty mdf wyszedł całkiem sympatyczny efekt. Wiadomo, nie ma zgrania góry z dołem i szafka narożna przy zlewozmywaku też nie jest szafką narożną tylko taką przeróbką. Blat też
Miraski zmontowałem znajomemu takie stare mebelki z odzysku. Ktoś wymieniał i miało iść na śmietnik a dostało drugie życie. Wiadomo nie jest to kuchnia jak z katalogu, ale po małych przeróbkach typu nowe cokoły, kilka wstawek i zrobieniu ściany z tej samej płyty mdf wyszedł całkiem sympatyczny efekt. Wiadomo, nie ma zgrania góry z dołem i szafka narożna przy zlewozmywaku też nie jest szafką narożną tylko taką przeróbką. Blat też
CLOUT_MMA +254
Kisnę z propagandy proislamskiej na #tvn24 XD
W sumie to już nawet nie jest śmieszne. Jedna wielka pochwała nachodźców.
Zaraz po materiale o pracowitych muzułmanach poszedł materiał o Polskim katoliku, powtarzam KATOLIKU który został terrorystą ISIS.
Ja #!$%@?ę.
http://www.bild.de/politik/ausland/isis-terroristen/offenbacher-fussfessel-dschihadist-in-syrien-getoetet-47671212.bild.html