@lume: @Vigo_Von_Homburg_Deutschendorf: No widzą Japonię, ale może trochę kminy- takie historyzujące wejście, może nawiązywać do ogólnego pojmowania metafizycznych klimatów nieba i piekła. Czyli szuper portal. :) @adawidowicz: Dla mnie bardzo. (ʘ‿ʘ)
@tmku: Sakurowski czerwony penbrush. Ale jest podbita trochę w szopie, bo na oparach już leciałem. Może @dobrywieczor będzie kiedyś tak uprzejmy i zgarnie z jakiejś konferencji jeszcze jednego waterbrusha, to zapakuję go jakim soczystym karminowym atramentem :)
Coś czuję, że nowy Mini właśnie zabił większość konkurencyjnych premium mini PC. Możliwe 2500-2600 zł za kilka miesięcy ( ͡€ ͜ʖ͡€) Wielkość prawie jak Apple TV, wszystkie USB to TB, bardzo mocne wyjście audio dla słuchawek, 16GB RAM na start.
Dziś z trochę innej beczki. Mały konkurs ze znajomymi, na temat "brama piekieł" (lub inny luźno z piekłem związany), zaowocował poniższym #rysunek
#rysujzwykopem #tworczoscwlasna
Komentarz usunięty przez autora
@adawidowicz: Dla mnie bardzo. (ʘ‿ʘ)
@tmku: Sakurowski czerwony penbrush. Ale jest podbita trochę w szopie, bo na oparach już leciałem. Może @dobrywieczor będzie kiedyś tak uprzejmy i zgarnie z jakiejś konferencji jeszcze jednego waterbrusha, to zapakuję go jakim soczystym karminowym atramentem :)
A przypuszczam, że jak znudzę się copicami, to sobie i tak sam kupię baterię i poeksperymentuję trochę z atramentami, tuszami, mieszaniem itd itp.
Bardzo ładne, pozdrawiam.
@anakind (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)