Wpis z mikrobloga

@Vister81: Nie chcę Cię martwić ale na pewno będzie jechać tą samą trasą i przez te same oddziały oprócz oddziału docelowego. Ja już rozmawiałem z kurierem który wiezie do mnie telefonik także po południu będzie w moich łapkach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@HaSSaN no czekam na wieści jak to wygląda, czy dostałeś coś gratis i ogólnie jak wrażenia :]
Dostałem dzisiaj sms z informacją o odblokowanym bootloaderze, więc b---a się jutro szykuje.
  • Odpowiedz
@Vister81: @HaSSaN: U mnie nadal brak zmian, napisałem już do goldwaya i czekam na jakąś odpowiedź. Jak widać u Was wyrobili się w tych 7 dniach dostawy, u mnie albo to potrwa albo wyślą mi drugą paczkę bo moja najwidoczniej po prostu się zapodziała na poczcie skoro od 7 dni nie zmienia statusu.

PS. Goldway sam z siebie gratisów nie daje, no chyba, że wybrałeś taką opcje przy
  • Odpowiedz
@Vister81: Myślałem, że to tylko jeśli wybiorę przy zamawianiu wersję z etui i folią która jest droższa o te 5 dolców. Ja osobiście wybrałem sealed standard bo wolałem mieć paczuszkę oryginalnie zapakowaną z oryginalnym chińskim romem.
  • Odpowiedz
  • 0
@lukos124 goldway ma tam jakąś współpracę z forum i w teorii każde zamówienie z Polski, standardowe bez dodatków, powinno otrzymać folie i etui. I dlatego jestem ciekawy co będzie w paczce u @HaSSaN
  • Odpowiedz
  • 0
@lukos124 nie, raczej tacy nie są. Ludzie z wątku dostają gratisy, także powinno być na luźno.
Trzymam kciuki za Twoją paczkę. Za moją już nie muszę w sumie.
  • Odpowiedz