#anonimowemirkowyznania Kobiety w życiu mają dużo łatwiej od facetów. Niby teraz równouprawnienie itd ale jak przyjdzie co do czego to faceci muszą naprawić kontakt, pomalować mieszkanie, wymienić żarówki wycieraczki w samochodzie, najlepiej być złotą rączką. A kobieta co musi? No nic. Gotowanie pranie sprzątanie prasowanie itd? Przecież faceci też robią to w domu. Pokażcie mi kobietę która wymienila ostatnio kontakt lub baterie w łazience? Brak w okolicy. A teraz pokażcie mi faceta który ostatnio sprzątał w domu lub gotował. Prawie każdy. I nie chodzi mi o sprzątanie i gotowanie tylko dla siebie ale dla całego domu. Widzicie jak działa to równouprawnienie. To faceci więcej robią w domu od kobiet. I niech się nie tłumaczą kobiety że kariery robią. Przecież zazwyczaj mężczyzna i kobieta pracują jednocześnie, jednocześnie robią "kariery". Szkoda gadac. #rozkmina #kobiety #oswiadczeniezdupy #takaprawda
@AnonimoweMirkoWyznania: racja. Mój różowy odwalił imbe ostatnio. Ja hurr durr otwory wiercę, telewizor uwiesilem. Dwa gniazdka sie rozwaliły bo ciąga za przewody jak za szlaucha. To wkleiłem je i lampe wymieniłem już nie mówiąc, że w sklepie stałem jak pajac 2,5h bo sie zastanawiała miedzy dwoma lampami. To wieczorem dzwoni do teściowej mojej czyli swojej mamusi i mowi jak to sie ona nasprzatala i padło pytanie od teściowej a "niebieski pasek"?
@Matril: są normalne różowe, są też takie dla których musisz zrobić to, tamto, masę innych rzeczy. Zarobić na kredyt, a potem ona i tak będzie Ci inby wywijać. Ale każdy o sobie decyduje.
@Matril niekoniecznie, niektóre kobiety widza co facet robi w domu, co za problem sie podzielić na zasadzie Ty naprawiasz cośtam, ja w tym czasie ogarne i zrobie obiad?
Kurcze, a autor ma racje... mi w domu codziennie psują sie kontakty, a gotowac to spoko raz na dwa miechy wystarczy
Kobiety w życiu mają dużo łatwiej od facetów.
Niby teraz równouprawnienie itd ale jak przyjdzie co do czego to faceci muszą naprawić kontakt, pomalować mieszkanie, wymienić żarówki wycieraczki w samochodzie, najlepiej być złotą rączką.
A kobieta co musi? No nic. Gotowanie pranie sprzątanie prasowanie itd? Przecież faceci też robią to w domu.
Pokażcie mi kobietę która wymienila ostatnio kontakt lub baterie w łazience? Brak w okolicy. A teraz pokażcie mi faceta który ostatnio sprzątał w domu lub gotował. Prawie każdy.
I nie chodzi mi o sprzątanie i gotowanie tylko dla siebie ale dla całego domu.
Widzicie jak działa to równouprawnienie. To faceci więcej robią w domu od kobiet.
I niech się nie tłumaczą kobiety że kariery robią. Przecież zazwyczaj mężczyzna i kobieta pracują jednocześnie, jednocześnie robią "kariery".
Szkoda gadac.
#rozkmina #kobiety #oswiadczeniezdupy #takaprawda
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
Po co to?
Dzięki temu narzędziu możesz dodać wpis pozostając anonimowym.
Komentarz usunięty przez moderatora
wziąłeś sobie księżniczkę to po co żale na mirko wylewasz
Kurcze, a autor ma racje... mi w domu codziennie psują sie kontakty, a gotowac to spoko raz na dwa miechy wystarczy