Aktywne Wpisy
xEm +8
Siema Mirki ( ͡° ͜ʖ ͡°) Dotąd ubierałem się w zwykłych sieciówkach, bo miałem #!$%@? na loga i marki. Ale kurde, te ciuchy to jakaś straszna padaka i denerwuje mnie wyrzucanie np. T shirtow po 4 praniach bo wyglądają jak guano. Zresztą ciuchy z sieciówki (h&m, zara) wyglądają już znacznie gorzej po pierwszym praniu...
Teraz myślę, żeby ogarnąć coś lepszego. Co sądzicie o takich markach jak Tommy Hilfiger czy Ralph Lauren, Calvin Klein itp? Czy te droższe ciuchy faktycznie są lepszej jakości, czy to tylko przepłacanie za znaczek?
Dajcie znać, jak to wygląda u Was. Macie jakieś sprawdzone marki, gdzie płacisz więcej, ale masz pewność, że ciuch nie rozpadnie się po drugim praniu i że utrzyma się kolor? A może znacie jakieś mniej znane,
Teraz myślę, żeby ogarnąć coś lepszego. Co sądzicie o takich markach jak Tommy Hilfiger czy Ralph Lauren, Calvin Klein itp? Czy te droższe ciuchy faktycznie są lepszej jakości, czy to tylko przepłacanie za znaczek?
Dajcie znać, jak to wygląda u Was. Macie jakieś sprawdzone marki, gdzie płacisz więcej, ale masz pewność, że ciuch nie rozpadnie się po drugim praniu i że utrzyma się kolor? A może znacie jakieś mniej znane,
Mega_Smieszek +125
Nocne wycie
1. Zaczynam ja, wołam osobę z pierwszego wpisu poniżej mojego, wyszło na ciebie @Krachu.
2. Zawołana osoba otwiera swój ostatni wpis i w komentarzu pisze Ałuuuuu!, wołając osobę komentującą ten jego wpis przed nią, czyli autora ostatniego komentarza. Jeśli nikt nie skomentował wpisu, bierze się pierwszą plusującą osobę. Jeśli jednak twój ostatni wpis nie ma ani plusa, ani komentarza, to usuwasz konto pisząc wcześniej nowy wpis, że przerwałeś wycie.
3. Kolejna osoba powtarza wycie przy swoim ostatnim wpisie itd...
Komentarz można opatrzyć tagiem #nocnewycie, aby dzienna jak przyjdzie wiedziała, jak świetnie się bawimy i linkiem do tej instrukcji.