Aktywne Wpisy
Atreyu +691
Jutro będzie mój pierwszy dzień mamy, bez mamy
Pierwszy raz kiedy kwiaty zaniosę na cmentarz, to dziwne uczucie
To była najsilniejsza osoba jaką znałem. Nigdy nie narzekała na swój los. Nawet z rozsianym nowotworem nigdy się nie złamała i martwiła głównie o rodzinę. I dzięki niej ja też jestem silny. Nauczyła mnie żeby się nie poddawać nawet w najczarniejszej godzinie. To jest coś co też kiedyś chce przekazać swojej rodzinie
Do zobaczenia,
Pierwszy raz kiedy kwiaty zaniosę na cmentarz, to dziwne uczucie
To była najsilniejsza osoba jaką znałem. Nigdy nie narzekała na swój los. Nawet z rozsianym nowotworem nigdy się nie złamała i martwiła głównie o rodzinę. I dzięki niej ja też jestem silny. Nauczyła mnie żeby się nie poddawać nawet w najczarniejszej godzinie. To jest coś co też kiedyś chce przekazać swojej rodzinie
Do zobaczenia,
badreligion66 +542
Zaczęła się wielka dyskusja, zaczęto sugerować ze to atak na wolność słowa użytkowników, ale postawmy się po stronie reklamodawców, czy byście chcieli aby wasz produkt był reklamowany przed filmem np. seksmasterki ( ͡° ͜ʖ ͡°) czy kogoś kto notorycznie przeklina, no nie za bardzo.
Bardzo głośnio o tym zrobiło się pod tagiem #youtubeisover . Według ludzi bardzo dużo youtube'rów będzie musiało zmienić kontent i to tak naprawdę początek końca YouTube. Ja myślę że będzie jak zawsze będzie głośnio, ale po jakim czasie ludzie to zaakceptują i tyle. Jest także mała szansa na powstanie konkrecji dla monopolisty jakim jest YouTube, ale jak napisałem jest bardzo mała.
Piszcze co o tym myślicie, może wasze zdanie jest odmienne, jestem ciekaw.
#internet #reklama #dyskusja #swiat #gry #zarabianie
Komentarz usunięty przez moderatora
Mógłby ktoś wymienić kilku takich youtuberów, którzy będą musieli zmienić kontent?
Raczej: pokrzyczeli, pojęczeli i już po rewolucji
Komentarz usunięty przez autora