Aktywne Wpisy
Stemitor +826
Jak to jest, że całe pokolenie facetów uczestniczących w poborowym wojsku dało sobie wmówić że to zrobiło z nich „prawdziwych mężczyzn”? Przecież to miało na celu nauczenie ich wykonywania debilnych rozkazów narażających ich życie bez nawet chwili zastanowienia i żadnego sprzeciwu xD
#wojsko #zasadniczasluzbawojskowa
#wojsko #zasadniczasluzbawojskowa
Sanah wydała nowy album i byłem zmuszony tego słuchać podczas powrotu z urlopu. Wszystko oczywiście w tonie feminizmu i tego że ci źli faceci nie są wcale potrzebni kobiecie. Ale z jedną piosenką to już przesadziła xD
Kobieta śrubką jest
Która światem dziś obraca
Niech ktoś jej wytłumaczy że śrubką kręci śrubokręt xD
#logikarozowychpaskow
Kobieta śrubką jest
Która światem dziś obraca
Niech ktoś jej wytłumaczy że śrubką kręci śrubokręt xD
#logikarozowychpaskow
Mirku i Mirabelko,
(Pół)oficjalnie pragnę Cię zaprosić na kolejną, dziesiątą już edycję naszej Wykopocztowej zabawy. ;)
Większość z Was pewnie już wie co to jest ta Wykopoczta i z czym się to je, ale jeżeli nie – to już śpieszę z szybkim wprowadzeniem:
Wykopoczta jest to zabawa wśród Wykopowiczów. Jej głównym założeniem jest wzajemne przesyłanie listów z drobnymi upominkami z zastrzeżeniem, że adresat nie zna nadawcy do momentu otrzymania od niego przesyłki. Dzięki temu oraz drobnemu upominkowi, który jest dołączany do listu można się spodziewać naprawdę wszystkiego. ;)
Więcej o Wykopoczcie i jak wygląda zabawa możecie przeczytać tutaj: http://wykopoczta.pl/o-akcji
I teraz pewnie to, na co czekają wszyscy, mianowicie: TERMINY ;)
Zapisy: 28.10.2016 – 13.11.2016 (16 dni)
Losowanie par: 14.11.2016 (w godzinach popołudniowych)
Przygotowanie paczek: 15.11.2016 – 02.12.2016 (17 dni)
Wysyłka paczek: 02.12.2016 – 10.12.2016 (8 dni)
Wrzucenie zdjęć otrzymanych paczek: do 22.12.2016 (12 dni)
Podsumowanie: 31.12.2016
Współpraca/Sponsorzy:
Po ostatnim wycieku wiecie, że już powoli staram się o sponsoring dla akcji i o współpracę z kilkoma firmami. Przy tej wielkości akcji i potrzebach jest to niestety wymagane. Dlatego, jeżeli macie pomysł na to kto mógłby być zainteresowany współpracą z Wykopocztą to będę bardzo wdzięczny za informację tutaj na PW lub na e-mail: bartlomiej@wykopoczta.pl
Czego potrzebujemy?
Poprzednią edycję Wykopoczty udało się zamknąć w takiej postaci, że 100% Uczestników otrzymało paczki. Niestety, nie zawsze od swoich pierwotnych adresatów – czasami od Wolontariuszy (którym chwała tak swoją drogą!), czasami bezpośrednie od organizatorów.
Potrzebujemy więc delikatnego zaplecza finansowego na sytuacje awaryjne i na gadżety dla naszych wolontariuszy. W tym roku chcielibyśmy, by każdy wolontariusz dostał jakąś malutką paczuszkę od nas. ;)
Zaplecze techniczne w postaci serwera mamy zapewnione wciąż dzięki niesamowitej uprzejmości firmy Home.pl – która już kolejny rok z rzędu hostuje naszą stronę całkowicie za darmo. ; )
Na naszych karkach (a zasadniczo, to na karku Kuki) jest do opłacenia co roku domena Wykopocztowa.
I w tej edycji, przyda nam się (/przydadzą nam się) osoba(y) do pomocy przy weryfikowaniu zgłoszeń. Jeżeli jesteś młodą, dyspozycyjną osobą z pozytywnym nastawieniem na świat i chcesz za darmo pracować przy Wykopoczcie – zgłoś się do nas! Oferujemy pracę w młodym, dynamicznym zespole, w akcji o ogólnokrajowym zasięgu. ;)
Osoby zainteresowane również proszę o kontakt na PW lub na e-mail ;)
A już niedługo (oczywiście w miarę możliwości) będziemy pisać z oficjalnego konta, gdy tylko ogarniemy kwestie organizacyjne. ;)
Stay tuned (i miłej soboty!)
#wykopoczta #wykopocztaogloszenie
@kwiatencja: no chyba jesteś niepoważna, piszę się to co się lubi, chociaż brelok z postacią z serialu który wymieniłem by mnie ucieszył, mam pisać coś czego nie lubię? To mam wypisać 2000 rzeczy po kolei?
Jak idziesz do fryzjera to mówisz jaką chcesz fryzurę a nie jakiej nie chcesz
nie oczekuję, że będzie wiedziała, że nie lubię piwa, ale oczekuję umiejętności czytania co lubię.
Naprawdę widzę, że poziom twego IQ jest równy pudełka do butów, pustego i wybacz ad personam ale podniosłaś mi ciśnienie.
Korona mi z głowy
w akcji o ogólnokrajowym zasięgu
Nie no, dzieki, ze pamietales o tych tysiacach mirkow i mirabelek za
@WolfSky: podstawowe pytanie przeze mnie jako organizatora całego zamieszania. Skoro dostałeś nieczytelny list/masz uwagi do paczki, którą otrzymałeś to dlaczego nie dałeś nam znać?
Taka osoba trafiła by na listę osób, których paczki trzeba sprawdzać trochę bardziej skrupulatnie i dzięki temu być może udałoby się nam sprawić by takich paczek było mniej. :)
@miss_alice03: ja też (。◕‿‿◕。)
o jakie punkty chodzi?