Wpis z mikrobloga

Pytanko. Ktoś korzysta(ł) z ukrytej, nie wbitej w dowód instalacji LPG i mógłby coś o tym powiedzieć, choćby na pw?
#motoryzacja
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@awm nawet raz bylem z taka na przeglądzie, pan nie zauwazyl. bez zadnego dawania w lape, po prostu nie zwrocil chyba uwagi.
  • Odpowiedz
@awm: może nie całkiem, ale byłem na przeglądzie kiedyś z fizycznie odłączoną butlą, opróżnioną i wsadzoną na chwilę, bo z mojej papiery zgubiłem a przegląd musiałem mieć "na już".
Nie pytaj, jaką miałem bekę z diagnosty jak mi sprawdzał szczelność instalacji tą swoją sondą xD
Gaz się nie ulatniał, przeszło xD
  • Odpowiedz
@awm: a w czym problem ? przeciez to 60 zl do przegladu w ciagu roku . Chyba ze butla wyszla to 200-500 w zaleznosci od wielkosci . Zrob to jak czlowiek a nie pajacuj . Chyba ze taka cebula hardkore. Tzn zrozumiem ze jest taka sytacja domowa ze nie ma hajsow a jezdzic trzeba , a nie ze mozesz tylko o----------z cyrk. Bo wtedy to zgnij w sztumie.
  • Odpowiedz
@szaremyszki: Sprawa jest taka, że za sekwencję do V6 wyjdzie ~3600, a to do to auta z 98 roku o wiele za dużo. Silnik 2.5 litra benzyna, więc albo jakimś cudem go sprzedam, albo zostaje ta instalacja za niecałą połowę kwoty. Ubezpieczenie też swoje weźmie. Tak to jest spełniać młodzieńcze marzenia, teraz sytuacja zmusza do wykonania kroku.
  • Odpowiedz
@awm: sprzedaj auto . Nie inwestuj. Skoro to mlodziencze marzenia to nie do konca obmyslone policzone sily na zamiary. Ja wiem ze sie podoba ze sentyment. Odkupisz za 10 lat jak bedziesz stabilny wąsacz ;) Zepnij dupe i pusc fure a kup jaki eko-wozek zeby sie kulalo. Moze byc jakas turbo bena zeby zagazowac i po taniosci latac a nadal szyk na dzielni zadawac ze jednak sie troche odpycha.
  • Odpowiedz