Wpis z mikrobloga

Siema, jaka kupić sportową nerkę na biodra? Myślę, że zmieszczę do nerki wszystkie niezbędne na rower rzeczy, a to zawsze wygodniej niż plecak. Tylko chciałbym se ją zaczepiać nisko na biodrach, więc pas musi trzymać długość, a sprzączka nie może się rozpinać. Ktoś coś wie? Bardziej chodzi o to, żeby dobrze się trzymała niż o stylówę. Nie chcę torebki podsiodłowej, bo wyglądają te torebki ohydnie.
#rower #szosa #sport #bieganie #streetwear
  • 10
  • Odpowiedz
@morgahard podstawowe narzędzia polecam torebkę podsiodlowa, a resztę kupić jakąś nerke np nike w cenie 60 80zl. Mam taką już sporo czasu i nic się z nia nie dzieje. Nie luzuje się, nigdy mi się nie rozpiela
  • Odpowiedz
  • 0
@Bialy_Mis no, bo wygląda ohydnie po prostu. Zresztą telefon i tak wolałbym mieć w nerce, żeby był pod ręką, a jak już nam mieć nerkę to u tak wszystko do niej zmieszczę. Ogólnie to na siłę się mieszczę w kieszenie w koszulce, ale wolę mieć nerkę. (nerkę będę widok oczywiście na plecach, albo poniżej pleców)
  • Odpowiedz
@morgahard: pooglądaj sobie w Google i na amazonie "trekking hip bag", moze coś w tym typie Ci sie spodoba. Są bardzo pojemne a puste zajmują mało miejsca (w 6litrowej z bocznymi kieszeniami na butelki miałam m.in polar, kanapkę i 2x0,7l napoju)
  • Odpowiedz