@Afterglow: Częściej to mi nie odpisują. Poza tym nie pisze listu na pergaminie i nie biegnie z nim do sąsiedniej wsi żeby wrzucić do skrzynki, tylko robi to na telefonie. 15 sekund nikogo nie zbawi.
@Afterglow: Ale jak mam oceniać człowieka po zdjęciu i krótkim opisie? Cała jest osobowość jest w tym zawarta i mam podjąć decyzję? To dosyć prymitywne. Wolę przeklikać. Zazwyczaj piszę do wszystkich które mi się spodobają wizualnie. W rozmowie wychodzi jakie są i wtedy podejmuję decyzję, czy gadamy dalej czy idziemy każdy w inną stronę.
@Afterglow: Sposób oceniania ludzi tak. Dlatego przeklikuję wszystkie i z tymi z którymi mnie połączy staram się nawiązać kontakt. Jak z wyjściem do baru: Nawiązujesz kontakt wzrokowy i podbijasz, zagadujesz i w trakcie rozmowy oceniasz z kim masz do czynienia.
@Afterglow: Akurat tutaj mógłbym dać wiele rad płynących z doświadczenia, ale nie sądzę żebym był do tego w jakikolwiek sposób zobligowany. Także nie uważam, żebym mógł dawać jakiekolwiek rady. W tym celu polecam udać się do specjalistów seksuologów. Ewentualnie, jeśli się wstydzisz, polecam książkę Sztuka kochania. ( ͡°͜ʖ͡°)
Komentarz usunięty przez autora