@Sindarin @kAdi @Chillmos @rekkek Status paid jest złudny troszeczkę, bo to system odnotował jako zapłacone, ale jeszcze dla bezpieczeństwa sprawdzamy manualnie czy ID transakcji pasuje do zamówienia pod względem kwoty itd :)
@Mirek_Hejter: To mam więcej szczęścia, z tego co widzę, moja paczuszka już opuściła magazyn. @ibuygu Jak myślisz, ile czasu może zająć dostawa DHL jeśli niedawno dostałem komunikat "Departed Facility in HONG KONG", tak orientacyjnie chociaż? :)
@Chillmos: mam nadzieję ze jeszcze dziś wyjdzie z ibuygou bo w czwartek wieczorem wyjeżdżam i chciałbym już z nowym telefonem :D a co do dostawy to przy odrobinie szczęścia jutro będziesz mieć, zależy gdzie mieszkasz.w środę już bankowo u innych mireczków tyle to zwykle trwało
Status paid jest złudny troszeczkę, bo to system odnotował jako zapłacone, ale jeszcze dla bezpieczeństwa sprawdzamy manualnie czy ID transakcji pasuje do zamówienia pod względem kwoty itd :)
@Ibuygou: spoko, nie panikuje ;) tylko teraz mam wątpliwości czy wzialem srebrny (XD)
ja w niedziele po poludniu zamawialem i placilem to moze jutro pojdzie.
Status paid jest złudny troszeczkę, bo to system odnotował jako zapłacone, ale jeszcze dla bezpieczeństwa sprawdzamy manualnie czy ID transakcji pasuje do zamówienia pod względem kwoty itd :)
@ibuygu Jak myślisz, ile czasu może zająć dostawa DHL jeśli niedawno dostałem komunikat "Departed Facility in HONG KONG", tak orientacyjnie chociaż? :)
a co do dostawy to przy odrobinie szczęścia jutro będziesz mieć, zależy gdzie mieszkasz.w środę już bankowo
u innych mireczków tyle to zwykle trwało
@Ibuygou: spoko, nie panikuje ;) tylko teraz mam wątpliwości czy wzialem srebrny (XD)
Komentarz usunięty przez autora