Aktywne Wpisy
Wrrronika +9
Kiedyś byłam w stanie pisać z ludźmi przez 6-7 godzin dziennie.
Na przerwach, po szkole, w trakcie odrabiania lekcji, a potem jeszcze przed snem rozmawiać przez kilka godzin, przez telefon.
Teraz mam problem nawet by odpisać swoim przyjaciołom.
Nie wiem z czego to wynika, ale chciałabym by wróciła mi energia i chęć do rozmów, bo zawsze to lubiłam. Głównie przez ciekawość do świata. Rozmowy z ludźmi pozwolily mi wyjsc z cynizmu i zrozumiec, ze
Na przerwach, po szkole, w trakcie odrabiania lekcji, a potem jeszcze przed snem rozmawiać przez kilka godzin, przez telefon.
Teraz mam problem nawet by odpisać swoim przyjaciołom.
Nie wiem z czego to wynika, ale chciałabym by wróciła mi energia i chęć do rozmów, bo zawsze to lubiłam. Głównie przez ciekawość do świata. Rozmowy z ludźmi pozwolily mi wyjsc z cynizmu i zrozumiec, ze
wfyokyga +15
Giga dziura, nie wiem czy legit bo się mnie nie chce tego sprawdzać
Grube zamówienie, ale szczypać się nie można.
Ostatnie zamówienie przez internet, ale myślę, że nie ostatnie w ogóle, bo przecież nie internetem żyje człowiek.
Szkoda, że żydy nie dały próbek :(
No to pyk!
#wykopsnuffersclub #tabaka
Poza tym, żadna z niego wyrafinowana tabaka, są tańsze i nie gorsze zamienniki.
http://www.top25snuff.com/bishamber-das-charan-jeet-lal/41-elephant-indian-white.html
@jormungand87 Niekoniecznie. Jeśli się przesadzi można sobie uszkodzić śluzówkę i dostać zwrotów głowy. Wszystko z umiarem jest dobre. Taka ciekawostka, kiedyś stosowano tabakę w celach medycznych.
@kompocki Nic z tych rzeczy. Po prostu #dobrazmiana podpisała ustawę o zakazie handlu internetowym wyrobami tytoniowymi.
@KotPiotr Brałem i się rozczarowałem ( ͡° ʖ̯ ͡°)
prawo na wakacjach
czyli vacatio legis? Bo choć tabaczę rzadko, to jednak zdarza się.http://www.fajkowo.pl/
@PiccoloColo: Nie wiem czy będzie im się opłacało ryzykować, bo zakaz jest na sprzedaż na odleglość, a nie tylko w internetach.
Mentholin ma konsystencję cementu, dosłownie. Nie opiszę go dokładnie bo nie miałem na to czasu, ale mentol w nim zawarty jest bardzo dobry. Nie jest ordynarny, ale bardzo mocny, ciekawe.
Czyli dobrze, że na Molensa się nie zdecydowałem, suchy wiór to nie dla mnie