Aktywne Wpisy
Van-der-Ledre +36
Nic nigdy nie złamałem ogółem, raz jedynie miałem kostkę skręconą lekko, bo źle stanąłem stumpką przy schodzeniu ze schodów. I to tyle. Większość ludzi coś tam miała złamane, a ja nigdy. Tak mało dynamiczny jestem.
#przegryw
#przegryw
marv0oo +58
Aborcja - za darmo
Piwko - +10 zł
xDDD oni naprawdę robią wszystko, żeby lewactwo spadło pod próg wyborczy xD Jeszcze piszą o sterylizacji kobiet xD ja nie wierzę, że to są błędy w komunikacji, to musi być celowe działanie xD
#bekazlewactwa #polityka
Piwko - +10 zł
xDDD oni naprawdę robią wszystko, żeby lewactwo spadło pod próg wyborczy xD Jeszcze piszą o sterylizacji kobiet xD ja nie wierzę, że to są błędy w komunikacji, to musi być celowe działanie xD
#bekazlewactwa #polityka
Mirki i Mirabelki,
Robię generalne porządki w całym mieszkaniu. Mam cały regał książek.. które oczywiście zostawiam, ale jest kilka tytułów, które mi nie podeszły i miałam zamiar je wyrzucić. Ale pomyślałam, że mogę je też oddać. Książki są w większości nowe, lub raz przeczytane. Odbiór FAT. Jeżeli do jutra do wieczora nikt ich nie odbierze, lądują na śmietniku.
Oto tytuły:
Dashiell Hammett - Szklany klucz (całkiem niezła, ale na pewno nie wrócę)
Steven Galloway - Podniebny spacer
Mariusz Kaszyński - Rytuał
Janusz Wiśniewski - Samotność w sieci
Diane Wei Liang - Papierowy motyl
Colleen McCullough - Ptaki ciernistych krzewów
J.D. Salinger - Franny i Zooey
Na pewno znajdę coś jeszcze, jak się dokopię do wszystkiego. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Edit: bardzo proszę nie pisać, gdzie mogę je zanieść. Gdybym miała gdzieś je zanieść, nie pisałabym tutaj. Decyzja zapadła, więc możecie sobie darować.
Komentarz usunięty przez moderatora
https://goo.gl/maps/VcUJm4SY3VL2
Po prostu, wychowalem sie w takim domu w ktorym ksiazek sie nie wyrzuca, stad moja propozycja.
Twoja rzecz co z nimi zrobisz - nic mi do tego.
Jak jest to problem i nikt sie nie zglosi, powiedz gdzie mam
Gowno burze sama krecisz, kilku mirkow ci napislo ze to nie halo wywalac ksiazki, ale wielka dama sie oburzyla i obrazila na caly swiat.
Trzeba bylo moderowac wpis jak sie nie podoba. Wyobraz sobie ze raczej w kazdym wpisie pojawiaja sie komentrze, za to ty masz bol dupy bo ktos stwierdzil ze szkoda ksiazek.
I to tak cie nosi ze po 3 wpisy jeden pod drugim