Wpis z mikrobloga

Każdemu kto chce spróbować secret huntera polecam ten deck. Drugie i trzecie skrzydło przyniosło sporo fajnych kart, Barnes zawsze wyciągnie coś fajnego (najgorszy scenariusz to cloaked huntress bez sekretów w ręce), cat trick się bardzo dobrze spisuje, kindly grandmother to bardzo solidna karta w praktycznie każdym hunterze. Jak ktoś chce to może wrzucić jako finisher n'zotha, bo praktycznie tylko Barnes i pani od sekretów nie mają agonii. #hearthstone
Pobierz KrisRock - Każdemu kto chce spróbować secret huntera polecam ten deck. Drugie i trzec...
źródło: comment_RikQT9hixKL1Snsn7tRlALHEQqkLQwaP.jpg
  • 11
@KrisRock: Gram takim od wczoraj, i naprawdę bardzo mocny deck.
Mimo wszystko Unleash The Hounds wydaje mi się potrzebne, dobre na cleara jak i na finisher, Barnes sam w sobie narzuca takie tempo jeśli uda się go wyrzucić w tej 4 turze że rzadko kiedy przeciwnik się może po tym podnieść, zwłaszcza jak wpadnie jakiś highmane albo infested wolf.
@z0nic: Po wyjściu standardu secretkeeperki poszły na pył i nie chce mi sie znowu na nie wydawać. Moja wersja mi sie wydaje minimalnie lepsza, ale jak Ci sie dobrze gra tym to może w przyszłości spróbuje ;)
@KrisRock: jest spoko, ogolnie core tego decku ten sam, wiec praktycznie zalezy jak sie trafi, ale secretkeepery w early game potrafia narobic klopotu (szczegolnie jak w 1 czy 2 tura z monetą wchodza razem z secretem), ale i w late game potrafia (jak sie wyprztykamy z secretow) nam powkurzac grę, jak je dobieramy :)
Ps. a moze 1 houndmaster zamiast infested wolfa? mi sie nie sprawdzał w secrecie (tzn gram nimi