Wpis z mikrobloga

@SiekYersky: Szczerze mówiac ja bym wolał te z Logitecha ;) Ale ja bym to sobie puścił po całym pokoju. Wydaje mi się, że efekt kilku głośniczków w całym pokoju będzie lepszy niż dwóch po prostu. Czemu sądzisz, że te będą lepsze?
@SiekYersky: Moim zdaniem też zależy od muzyki jakiej się słucha. IMO np. taki rock czy metal lepiej faktycznie idzie na dwóch kolumnach, ale już niektóre rapsy fajnie dają radę na 5,1 ;) Z dobrą kartą i tymi Logitechami mogłoby być jebnięcie.
@Sergeant_Matt_Baker: jestem przeciętnym słuchaczem muzyki, po prostu lubię w miarę czysty dźwięk z dobrym basem. Aktualnie mam logitech x540 a szczytem jakości muzyki jaki słyszałem były właśnie z906 odsłuchane w Saturnie :P ale poczytałem na forach że jednak lepiej zainwestować w te kolumny. Od razu mnie urzekły ;)
@SiekYersky: To teraz wyobraź sobie jak musi hipnotyzować ten kawałek na dobrze rozłożonych po całym pokoju 5,1 ;)

Przynajmniej wydaje mi się, że byłoby lepiej niż na kolumnach. Ale z drugiej strony kolumny bardziej uniwersalne, więc sam miałbym dylemat.
nodikv - @SiekYersky: To teraz wyobraź sobie jak musi hipnotyzować ten kawałek na dob...