Wpis z mikrobloga

Get ready for the all-new Tripl3 Pack DLC, coming 26.08.2016 on Steam, featuring the breathtaking Ferrari FXX K, Ferrari 488 GTB and Praga R1.

AND THAT'S NOT ALL! Our Steam community can enjoy some free bonus content this Friday, with Update 1.8. Featuring the Audi S1 and the historic Sopraelevata circuit, which has been developed using laserscan technology to guarantee the highest level of accuracy for Assetto Corsa. Monza's 1960 10km Sopraelevata circuit can also be raced on for the FIRST TIME on console, at launch!

Assetto Corsa will be released on August 26th (EU) and August 30th (NA) on PlayStation® 4 and Xbox One! Pre-order NOW! > http://console.assettocorsa.net/

Enjoy 50% off Assetto Corsa + Dream Packs NOW on Steam! > http://store.steampowered.com/sub/88782/

#assettocorsa #konsole #gry #pcmasterrace
TheSznikers - Get ready for the all-new Tripl3 Pack DLC, coming 26.08.2016 on Steam, ...

źródło: comment_Cymwdq0q8HGBOzDvKGvA8xPu2NCqZPph.jpg

Pobierz
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@TheSznikers: To będzie pierwsze DLC które nie kupie, te 3 samochody powinny być za free, tym bardziej że ciągną cały czas niezła kasę na DLC i teraz za te 3 auta też mam płacić? tym bardziej że wydałem na tą grę ze wszystkimi dodatkami grubo ponad 250zł (a cena dla konsolowców za cała grę jest poniżej 200) , zamiast dodawać nowe ficzery to tylko te auta i auta ( i
  • Odpowiedz
Ja wczoraj zaopatrzyłem się właśnie w podstawkę + 3 Dream Packi i Red Packa... cena bardzo dobra... zastanawiałem się nad kupnem F1 2016 lub właśnie AC, i wybór padł na AC bo przy tym tytule chyba spędzę więcej czasu... no i mam tutaj bolidy F1 :)
Fajne urozmaicenie po półtora roku spędzonym tylko nad Project Cars (ale zaznaczam, że PCars nie zejdzie z tapety...)
  • Odpowiedz
Jak Ty tyle wytrzymales z PCars?

@TheSznikers: @bartekno: Dokładnie, też mnie to zastanawia ( ͡º ͜ʖ͡º) Ja cisnąłem w pCars bo miał dobre wsparcie dla Oculusa, ale z ulgą to gówno odinstalowałem jak tylko AC dostał też porządne wsparcie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
nie bylo tak ciezko. wszystko zalezy czego szukacie, mnie akurat pasowala oprawa i fizyka. do wszystkiego mozna sie przyzwyczaic. a tak szczerze mowiac to jednym z glownych atutow jest zmiennosc pogody i por dnia. to daje fajny efekt... dla mnie gra jest przeswietna. z mojej perspektywy w AC bylo trudno mi sie przekonac. troche odstrasza interfejs, i takie ogolny brak zycia wokol wyscigow i torow... dzisiaj wiem ze obie gry maja swoje
  • Odpowiedz
jeszcze dodam od siebie taka listę rzeczy które zdecydowanie sprawiaja ze PC daje rade:
-rewelacyjny wybór aut i tras oficjalnych
-deszcz
-auta troche mniej kleja sie do drogi niz w AC
-oprawa audiowizualna tras (m.in. drzewa wokol asfaltu- nie znajdziemy tutaj "kartonowych" drzew zbudowanych z dwoch tekstur...)
-konfiguracja takich smaczków jak wzywanie pit stop
  • Odpowiedz
@bartekno: Wszystko racja, ale wg mnie fizyka i FFB ssie mocno w pCars. Bardzo nad tym ubolewam, bo tak jak piszesz, grafika śliczna, pory dnia miodzio, deszcz ekstra, klimat wyścigów super, ale przez drewnianą fizykę i FFb nie da się w to grać. Może jak moderzy coś wykombinują to wrócę jeszcze żeby sobie zrobić kawałek kariery w pCars, ale w podstawkę wg mnie nie da się grać. ( ͡°
  • Odpowiedz
Jezdzilem dzisiaj nurburgring full course na bmw z4 gt3 na PCars i AC zeby porownac.
Odczucia mam takie ze na AC auta bardziej kleja sie do asfaltu. Z wylaczonymi abs i tc jazda jest o wiele latwiejsza. Najazdy do ostrych zakrętów są o wiele prostrze niź w PCars. W PCars jazda jest trudniejsza. Czuc wieksza masę samochodu w kierownicy. Obie gry daja niezly fun. Nie wiem czemu uparliscie sie ze jedna gra
  • Odpowiedz