Wpis z mikrobloga

Mam nadzieję że nie zostanę tu zjedzony przez fanów #lego ale kupiłem na #aliexpress podróbkę najlepszych klocków na świecie, chcę sprawdzić czy ich jakość faktycznie jest tak dobra jak mówią, cena razem z przesyłką to 63 funty vs 250 za oryginał, na razie nie układam bo niestety wygląda na to że części nie są w żaden sposób posortowane, więc w weekend czeka mnie zabawa z ponad 2700 częściami, jak narazie to s plastik z którego są wykonane klocki wygląda dość solidnie, instrukcja też jest bez zarzutu
#cebuladeals #chwalesie
BillHickok - Mam nadzieję że nie zostanę tu zjedzony przez fanów #lego ale kupiłem na...

źródło: comment_sxynDXObS7cGr5BdhfD0wsHadD4TNpXa.jpg

Pobierz
  • 109
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

http://www.aliexpress.com/item/2704Pcs-LEPIN-20001-Technic-Porsche-911-GT3RS-Model-Building-Kits-Minifigure-Blocks-Bricks-Toys-Gift-Compatible/32702331493.html?spm=2114.13010608.0.63.5g5km1

@Colek: @1984:
@Miecz12: Nie jest to RC ale ma działającą skrzynię biegów
@MrShatan: Ja czekałem na wysyłkę dość długo, tak że sprzedawcy został już tylko jeden dzień do automatycznego anulowania, ale jak juz wysłał to DHL szybko mi
  • Odpowiedz
@Equilibrium: hmm, raczej nieznaczne rożnice między częśćmi z różnych zestawów widywałem, ale panele np są jednolite, tymczasem widziałem podróbki, gdzie na jednym panelu potrafił być 'gradient'. :/
  • Odpowiedz
@BillHickok: ty chory człowieku, przez Ciebie właśnie rozważam zakup podróbki Arocsa :D nie dość, że cena kusząca, to jeszcze ciekawość jak się ma podróbka do oryginału
  • Odpowiedz