Mam nadzieję że nie zostanę tu zjedzony przez fanów #lego ale kupiłem na #aliexpress podróbkę najlepszych klocków na świecie, chcę sprawdzić czy ich jakość faktycznie jest tak dobra jak mówią, cena razem z przesyłką to 63 funty vs 250 za oryginał, na razie nie układam bo niestety wygląda na to że części nie są w żaden sposób posortowane, więc w weekend czeka mnie zabawa z ponad 2700 częściami, jak narazie to s plastik z którego są wykonane klocki wygląda dość solidnie, instrukcja też jest bez zarzutu #cebuladeals #chwalesie
@Colek: @1984: @Miecz12: Nie jest to RC ale ma działającą skrzynię biegów @MrShatan: Ja czekałem na wysyłkę dość długo, tak że sprzedawcy został już tylko jeden dzień do automatycznego anulowania, ale jak juz wysłał to DHL szybko mi
@Equilibrium: hmm, raczej nieznaczne rożnice między częśćmi z różnych zestawów widywałem, ale panele np są jednolite, tymczasem widziałem podróbki, gdzie na jednym panelu potrafił być 'gradient'. :/
@BillHickok: ty chory człowieku, przez Ciebie właśnie rozważam zakup podróbki Arocsa :D nie dość, że cena kusząca, to jeszcze ciekawość jak się ma podróbka do oryginału
#cebuladeals #chwalesie
@Colek: @1984:
@Miecz12: Nie jest to RC ale ma działającą skrzynię biegów
@MrShatan: Ja czekałem na wysyłkę dość długo, tak że sprzedawcy został już tylko jeden dzień do automatycznego anulowania, ale jak juz wysłał to DHL szybko mi
Zabije mnie zona, czy nie jak to kupię :D
xD