Aktywne Wpisy
Blaskun 0
#przegryw
Jakiej chuopy słuchają muzyki, bo ja wstyd przyznać ostatnio wkręcone mam nornickooskarkowe hity :f
Jakiej chuopy słuchają muzyki, bo ja wstyd przyznać ostatnio wkręcone mam nornickooskarkowe hity :f
ShineLow +110
#polityka ##!$%@?
Główna wykopu A.D 2024
Oczywiście znalezisko wrzucone przez roczne konto spamujące anty żydowskimi, anty unijnymi i anty ukraińskimi treściami xd
Główna wykopu A.D 2024
Oczywiście znalezisko wrzucone przez roczne konto spamujące anty żydowskimi, anty unijnymi i anty ukraińskimi treściami xd
Szczególnie mocno powinno to wkurzać tych bardziej liberalnych gospodarczo.
#neuropa #neuropainformuje #4konserwy #media #polityka
Komentarz usunięty przez autora
@Majk_: nie mówi mi co mam myśleć lewagu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
To po prostu efekt tego, że wcześniej Gazeta Polska w ogóle nie dostawała reklam państwowych. W procentach wygląda to szokująco, ale jakby podać wartość reklam podejrzewam, że nie byłoby tu nic nadzwyczajnego.
Tutaj masz średnią sprzedaż ogółem tygodników w I półroczu w latach 2007-2016.
Niżej wpływy z reklam wybranych tygodników dla I półrocza 2015 i 2016 oraz zmiana procentowa wpływów, wzięte stąd
gw - 153tys / GPc - 22tys
@grazwydas:
@grazwydas: a dlaczego państwo miałoby się reklamować w partyjnym szmatławcu, którego targetem są biedni niewykształceni ludzie? Przecież to działanie na szkodę państwa, czyli dokładnie to co robi obecna władza.
@Majk_: było głosować na Korwina, a nie na Petru i PO, które są dupą, a nie opozycją.