Cała społeczność #bitcoin #kryptowaluty jest mocno podekscytowana tym projektem, dlatego tu będzie okazja dla spekulantów przyciąć sporo kasy. Przejrzałem teraz zespół deweloperów i tu szok, kogo ja tam znajduję? Vitalik Buterin i Gavin Andresen jako doradcy! Doradzać jak zniszczyć projekt chyba. Inna niepokojąca rzecz to przeważająca większość zespołu to Żydzi, wiem najinteligentniejsza nacja ale też nacja, która kontroluje nas poprzez sektor bankowy w fiacie. I co i teraz oni przyjdą nam z pomocą aby uratować naszą prywatność? Dla mnie wielkie BS. Jak już to po to aby osłabić bitcoina. Im więcej projektów tym bardziej rozdrobniona, skłócona i słabsza społeczność.
@pawlo74: ta wizja ma jedna wade: cokolwiek próbuje sie uniezaleznic od systemów bankowych jakie sa w rekach najgorszych kanalii jakie nosi ta ziemia musi sie liczyc z przejeciem siła, atakiem manipulacyjno-prawnym(to prawo sami zdefiniowali). Inaczej mówiac zawsze zostana pozarci przez prawo, siły porzadkowe, atak ekonomiczny, manipulacje.
Internet tez mozna by zlikwidowac, jednak póki jest masa agentó wpływu, zalew dezinformacji oraz pranie mózgu i przepłaceni specjalisci wtedy przynosi on wiecej pożytku
@sombretoy: tak ale cyklicznie zdarzają się rewolucje w momencie kiedy te kanalie przekraczają granice wytrzymałości ludu. System bankowy jest stosunkowo nowy a nie takie systemy już padały. Jesteśmy na skraju upadku a te kanalie muszą o tym wiedzieć skoro już teraz uciekają i budują bunkry.
muszą o tym wiedzieć skoro już teraz uciekają i budują bunkry.
@pawlo74: tak własnie po to to robia by przetrwac kiedy nam zresetuja system jakiego nie moga utrzymac pod swoja władza i kontrola, dlatego jest to bardzo zły znak.
Cała społeczność #bitcoin #kryptowaluty jest mocno podekscytowana tym projektem, dlatego tu będzie okazja dla spekulantów przyciąć sporo kasy. Przejrzałem teraz zespół deweloperów i tu szok, kogo ja tam znajduję? Vitalik Buterin i Gavin Andresen jako doradcy! Doradzać jak zniszczyć projekt chyba.
Inna niepokojąca rzecz to przeważająca większość zespołu to Żydzi, wiem najinteligentniejsza nacja ale też nacja, która kontroluje nas poprzez sektor bankowy w fiacie. I co i teraz oni przyjdą nam z pomocą aby uratować naszą prywatność? Dla mnie wielkie BS. Jak już to po to aby osłabić bitcoina. Im więcej projektów tym bardziej rozdrobniona, skłócona i słabsza społeczność.
Internet tez mozna by zlikwidowac, jednak póki jest masa agentó wpływu, zalew dezinformacji oraz pranie mózgu i przepłaceni specjalisci wtedy przynosi on wiecej pożytku
@pawlo74: tak własnie po to to robia by przetrwac kiedy nam zresetuja system jakiego nie moga utrzymac pod swoja władza i kontrola, dlatego jest to bardzo zły znak.