@TenNorbert: Jak to w końcu jest, jak ja pół roku temu chciałem oddać na konkretną osobę to mi piguła powiedziała że już nie można oddawać z "poleceniem" na osobę. To było w oddziale Gdańskiego rckik jakby co.
@TenNorbert: Dziękuję Mireczku. Na początku przyszłego tygodnia kolejna operacja i znowu będę potrzebował krwi. W końcu będę miał prostą nogę. ( ͡°͜ʖ͡°) @electro_nick: Można oddawać krew na konkretną osobę, to znacznie ułatwia negocjacje z bankiem krwi - taką informację uzyskałem od ordynatora.
Zawartość opakowania ciastek fitking delicious. Hurr durrr przecież gramaturę masz na opakowaniu, to nie jest żadne oszustwo! Moim zdaniem jednak jest to słabe. #dieta #ciastka #jedzenie #fitkingdelicious #oszukujo
Podobno nie ma to żadnego znaczenia, bo i tak krew trafia do najbardziej potrzebujących ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Oprócz czekolad dostałem również bilet do zoo i kupon na -30% na farby Dekoral.
41 130 - 450 = 40 680
#barylkakrwi #krwiodawstwo
Ciekawostka: W Warszawie jest osoba o tym samym imieniu i nazwisku, która potrzebuje pomocy.
@electro_nick: Można oddawać krew na konkretną osobę, to znacznie ułatwia negocjacje z bankiem krwi - taką informację uzyskałem od ordynatora.