Wpis z mikrobloga

Miraski z #ps4

Gra ktoś z Was w Neverwinter?

Ja tak sobie pykam co drugi dzień po kilka godzin (na razie 24lvl, zaczęłam grać w sobotę), a fajnie byłoby czasem zobaczyć kogoś z Polski :)

(tak swoją drogą to ta gra w ogóle nie ma klimatu Neverwintera na PC czy w ogóle D&D tu nie czuję, same nawiązania w nazwach czy miejscach spoko ale to jednak nie to, może coś się zmieni dalej...)
  • 6
@Belmirka: ja co prawda z #pcmasterrace, gralem w to 2 lata temu. jezeli nic sie nie zmienilo, to mimo ze mam wielki sentyment do swiata FR, to ta gra w ogole nie ma endgame, a PvP to jakis zart. questy tez jakos niespecjalnie mnie porwaly. plus to calkiem ladnie wygladajace niektore lokacje. sam klimat faktycznie jest troche zbyt basniowy jak na charakter swiata FR (pozniej wcale nie jest lepiej).
@Analdestroyer6969: Tak.

@paziu: O to chyba skończy się na graniu w tydzień a później wywalę z dysku. Jakoś nie mam ciągot do multiplayerów, ale w to zaczęłam pykać. Nawet Battlefront się u mnie kurzy.

@jormungand87: No trochę to wkurzające, ale chyba można wyłączyć tą ścieżkę? W ogóle dziwnie to zrobione, że mój companion co chwilę #!$%@? (bo inaczej nie da się tego nazwać) levele i praktycznie ciągle siedzi na