Wpis z mikrobloga

@neib1: nie będę powtarzał bo mam w dupie te wasze dziecinne przepychanki, płaczcie sobie ile chcecie, opisuje to co widzę ale umywam od tego ręce ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@neib1: przeczytałem i co? nawet napisałem po raz kolejny, że nie obchodzą mnie kosy między klubami, po prostu opisuję to co widzę posty na rożnych forach sportowych itp. i widzę jak ludzie reagują na Legie. Pozatym wiele kibiców Legii nie ma pojęcia czemu nikt jej nie lubi i umie tylko wytykać kupno Amici przez Lecha :>
  • Odpowiedz
@neib1: mówiąc ''dziecinne przepychanki'' mam na mysli wszystkie kosy w Polsce, nie tylko Legii xD matko niektórzy z was są naprawdę zapatrzeni w ten klub :D Nie chce mi się już pisać, zamierzam sobie w spokoju obejrzeć mecz, ty idź dalej wojować w internecie ^^
  • Odpowiedz
@OmarBongo: przecież tylko ty wojujesz. ja nie piszę o żadnych klubach. przeczytaj wpisy moje i twoje. robisz to co krytykujesz, a ja mam to w dupie. śmiecham tylko z ciebie, bo widać kompleksy, a jakie jest ich tło to mnie średnio interere
  • Odpowiedz
to normalne, że kibice innych klubów nie kibicują Legii, zwłaszcza w dwumeczu gdzie mogą zgarnąć taką kasę, że zamienią się w hegemona ligi, a innym klubom nie jest to na rękę. Nie rozumiem dlaczego akurat dzisiaj wszyscy muszą kibicować Legii

@freekid: xD w gowno sie zamienia nie hegemona. Juz zespoly z biedniejszych lig wchodzily do LM i nie pomagalo im to w niczym. Polecam przyklad Artmedii, ktora skonczyla jak skonczyla
  • Odpowiedz
@Iwan94: wasza nienawiść jest naszą siłą. Dowodem na wielkość waszych kompleksów.

@bocznica: Dowodem na kija w dupie. Komentarz ewidentne z rodzaju heheszki a Ty z czymś takim wyskakujesz :). Tak cała Polska ma kompleksy na tle Warszawy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz