Aktywne Wpisy
grzypAtomowy +1283
Rodzinka z kijanki powinna stać się polskim floydem. Mamy trupa i zamieszych w to policjantów. Jeśli ktoś ma trochę zmysłu politycznego dzisiaj pod prokuratura powinien być pierwszy protest. Masowe protesty antyrządowe w czasie kampanii.. ale się rozmarzylem #a1 #piotrkowtrybunalski #wypadek

Wojciech_Skupien +668
Dopóki nie miałem dziecioka w wieku przedszkolnym, żyłem w błogiej nieświadomości, że na początku jesieni, gdy tylko pierwsze liście zaczną spadać z koron drzew, rozpoczynają się #!$%@? igrzyska w zbieraniu kasztanów.
Mój 3-latek dostał zadanie domowe, żeby pozbierać dary jesieni. Kasztany, żołędzie, szyszki, jakieś kolorowe liście.
Wziąłem młodego do pobliskiego parku, gdzie moim oczom ukazał się batalion matek z dziećmi z reklamówkami z biedronki. Dzieci przepocone, matki #!$%@?, że nie mogą tiktoka
Mój 3-latek dostał zadanie domowe, żeby pozbierać dary jesieni. Kasztany, żołędzie, szyszki, jakieś kolorowe liście.
Wziąłem młodego do pobliskiego parku, gdzie moim oczom ukazał się batalion matek z dziećmi z reklamówkami z biedronki. Dzieci przepocone, matki #!$%@?, że nie mogą tiktoka

Miałem rebelię, stłumiłem ją. Jak chce wygnać przywódcę rebelii, to dostaję karę -20 za tyranię, bo "nie miałem powodu". Na ck wiki wyraźnie pisze, że można wygnać przywódców rebelii bez stary żadnej. Ktoś coś wie?
Przepraszam, że spamuję ostatnio ten tag, ale uczę się tej gry, a nie mogę znaleźć odpowiedzi. Dobrze, że nie przeszła, jeszcze nowelizacja ustawy i my amatorzy możemy się tym paprać ( ͡° ͜ʖ ͡°).
Ale głowy nie dam, możliwe, że faktycznie tak czy srak dostaniesz -20 i tyranię.
Głupie to dosyć.
A ciemnica faktycznie robi robotę ;)
@zweipack: WTF? Przespałem 200 lat i nie widziałem opcji wykastrowania?! Jak to :<.
Ostatecznie pewnie się skończy na zabraniu tytułu jednego i ciemnicy. Szkoda, chciałem wygnać, żeby szybciej było (╯︵╰,)