Wpis z mikrobloga

Szkoda mi ludzi dla których seks z ukochaną kobietą i seks z Panią z roksy to to samo. Nie jestem jakimś nie wiadomo jakim romantykiem, ale odnoszę wrażenie że faceci chodzący do Pań z Roksy myślą, że one z nimi się bzykają, bo są na nich napalone, sprawia im to przyjemność, są czułe dla nich bo widzą w nich swojego faceta etc. prawda jest taka, że taka typowa Roksa z Roksy widzi w was pieniążki i z byle oblechem zrobi dokładnie to samo co z Tobą, więc skąd ta duma z Roksowego ruchania... ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#niepopularnaopinia #roksa #seks #zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski
  • 25
  • Odpowiedz
@Aidenek: Stąd, że przy pierwszym razie, jak "zdobędziesz" upragnioną "miłość" to stajesz się tygrysem szablozębnym i każda ulegnie przed Tobą ( ͡° ͜ʖ ͡°)

• Odpowiedz
Przecież oni to robią po prostu dlatego że nie mają innej szansy na zobaczenie czym są te #seksy i tyle.

@Asterling: No, ale już w trakcie myślisz że żaden przegryw nie podbudowuje sobie swojego ego, że ma w łóżku jakąś ładną kobietę? :> Ja myślę, że tak.
  • Odpowiedz
Ruchaniem dziwek nic sobie nie podbudujesz xD Jak można sobie podbudować ego płacąc ?

@Asterling: Jak obserwuję wpisy Mirków którzy chodzą na dziwki z Roksy to są jacyś tacy dumni z siebie xD
  • Odpowiedz
@Aidenek: Wiadomo, że za darmo najlepiej... Ale jak ktoś nie chce walczyć, nie żałuje pieniędzy i chce zamoczyć, to co mu szkoda? A może ktoś ma taki fetysz a nawet gorszy i liże im cipki... Kto co woli...
  • Odpowiedz
@aksamitna_kukurydza: @Aidenek: @Asterling: Po pierwsze to nieważne czy udaje czy nie, ważne żeby to tak robiła żeby tego nie było widać. Są związki gdzie jedna ze stron zdradza na lewo i prawo, ale póki ta druga tego nie wie, to jest szczęśliwa.
Może po prostu mieliby szanse tylko na jakąś grubą i brzydką dziewczynę? W końcu nie każdy może ruchać szczupłe zgrabne dziewczyny za darmo, ba 80% facetów tego
  • Odpowiedz
odnoszę wrażenie że faceci chodzący do Pań z Roksy myślą, że one z nimi się bzykają, bo są na nich napalone, sprawia im to przyjemność, są czułe dla nich bo widzą w nich swojego faceta etc.

@Aidenek: Dawno nie czytałem podobnych bredni xD
  • Odpowiedz
@Asterling: No to połowa związków by musiała przestać istnieć. Co ty chcesz mi powiedzieć że Grażynę pociąga Janusz z 40 kg nadwagą, żółtymi zębami i brudem za paznokciami? Albo vice versa? No raczej nie.
  • Odpowiedz
@Asterling: Są szczęśliwi, po prostu są mało ambitni, to co mają im wystarczy i tyle, kto powiedział że np. alkohol żłopiący piwsko całe życie pod płotem nie może być szczęśliwy? Albo rodzina z 5-tką dzieci żyjąca za 2000 zł miesięcznie?
  • Odpowiedz
Po pierwsze to nieważne czy udaje czy nie, ważne żeby to tak robiła żeby tego nie było widać.

Spoko, ale w mojej świadomości np. zawsze seks za kasę to seks za kasę, totalnie zimny - bez uczuć - bez tego czegoś co dostaję od dziewczyny, ale przekonałeś mnie trochę tym drugim:

W końcu nie każdy może ruchać szczupłe zgrabne dziewczyny za darmo, ba 80% facetów tego nie może.

Ja osobiście nigdy nie
  • Odpowiedz