Aktywne Wpisy
PiersKurczaka +29
Bardzo mi się podoba u japończyków, że jak jest np. jakaś nazwa chińska, to oni te znaczki czytają po swojemu, a nie po chińsku.
Tak jak taki prosty janusz, co na tortiję mówi tortilla. No bo jest l przecież, to czyta jak l. Tylko że u nas się takie coś wyśmiewa i o ty nieuku haha nie umiesz poprawnie debiluuuu.
A japońcy to mają w dupie i se czytają po swojemu i
Tak jak taki prosty janusz, co na tortiję mówi tortilla. No bo jest l przecież, to czyta jak l. Tylko że u nas się takie coś wyśmiewa i o ty nieuku haha nie umiesz poprawnie debiluuuu.
A japońcy to mają w dupie i se czytają po swojemu i
drim 0
z czym jecie frytki bo keczap mi sie skonczyl
Jako ze mialem konto na sympatii z kilka moimi fotkami, napisalem parenascie zdan o sobie (ale nie elaborat) to bylem olewany przez loszki.
W ramach testu zalozylem fake konto. Wzialem zdjecie jakiegos kolesia w garniaku z google (ale takie "normalne" co by nie wygladalo jak z neta). W opisie wpisalem profilu wpisalem doslownie kilka zdan. Ze interesuje mnie dobra zabawa, nie nastawiam sie na nic trwalego, ale jak wyjdzie to spoko i szukam pieknej i odwaznej kobiety.
Efekt ? Loszki same zagaduja, puszczaja oczka itp. Jedna nawet skasowala konto ale podala mi swojego fb a wymienilismy doslownie 5 zdan.
Teraz tak mysle czy nie zainstalowc photoshopa i zrobic face swap i wsadzic swoje morde( ͡° ͜ʖ ͡°)
#tfwnogf #badoo #sympatia
Komentarz usunięty przez autora
@sxill: ale nie bedzie tego samego tla co jest na zdjeciu. A nie bede robic selfie w garniaku:)
@Hejter_666: ale teraz poparte jest moim badaniem naukowym ( ͡º ͜ʖ͡º)
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora