Aktywne Wpisy
PanPrezes_PL +21
Najlepiej wydane pieniądze na nowy sprzęt , kupiłem monitor
Alienware AW3423DW
Obraz żyleta, siedzę już kilka godzin i tylko podziwiam tą perfekcyjną czerń ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeśli ktoś się jeszcze zastanawia to gorąco polecam, to jest monitor ostateczny, nic lepszego nie trzeba :)
#pcmasterrace #monitory #alienware #oled #komputery #informatyka #ultrawide
Alienware AW3423DW
Obraz żyleta, siedzę już kilka godzin i tylko podziwiam tą perfekcyjną czerń ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeśli ktoś się jeszcze zastanawia to gorąco polecam, to jest monitor ostateczny, nic lepszego nie trzeba :)
#pcmasterrace #monitory #alienware #oled #komputery #informatyka #ultrawide
BanbaBanba +76
Tak właśnie IGenius zajmuje się Tradingiem, inwestowaniem w Krypto i rozwojem osobistym XD
Piękny poradnik od Game Changers Polska jak naganiać frajerów do piramidki i czerpać profit z "BIZNESU ONLINE" Prawdopodobnie rady od samego Felixa Fallusa lub Biernata.
Kogo zawołać do glosówki w której Rudnicka jawnie mówi ile #!$%@?ła hajsu na wynajęcie drogiego hotelu pod robienie tiktoków? XD
Wyślijmy to całe frajerstwo do prawdziwej pracy!
#frajerzyzmlm
Piękny poradnik od Game Changers Polska jak naganiać frajerów do piramidki i czerpać profit z "BIZNESU ONLINE" Prawdopodobnie rady od samego Felixa Fallusa lub Biernata.
Kogo zawołać do glosówki w której Rudnicka jawnie mówi ile #!$%@?ła hajsu na wynajęcie drogiego hotelu pod robienie tiktoków? XD
Wyślijmy to całe frajerstwo do prawdziwej pracy!
#frajerzyzmlm
Pijcie ze mną kompot i smarujcie łańcuch. Moje pierwsze #100km. Czyli urlop rozpoczęty. Czas jest, jeszcze żeby była pogoda i chęci, aby zrealizować parę rowerowych planów.
Nie będzie wysypu zdjęć, bo okolice po których kręciłem były jakoś niezbyt fotogeniczne, a sam Jarosławiec, do którego jechałem to już w ogóle nudy, nawet biorąc poprawkę na fakt, że to typowa letnia nadmorska niewielka miejscowość. Utwierdziłem się tylko w przekonaniu, że turyści to rak. I zdecydowanie wolę unikać ich wielkich skupisk.
Do około 75 km dość swobodnie. Ostatnie 20-25 km to walka z samym sobą i opadającym co chwilę siodełkiem. Ostatnie 15 km to dokręcanie do 100, głównie po mieście i jeszcze większa walka z samym sobą i opadającym siodełkiem.
Tyłek, mimo jazdy w zwykłych spodenkach, ma się dobrze. Kolana trochę gorzej.
Przypuszczam, że prędko tego nie powtórzę.
Dane z licznika:
Dystans: 102 km
Czas: 4:57:38 (z przerwami około 5:50)
Średnia prędkość: 20,63 km/h (myślałem, że będzie gorsza przy tym dystansie)
#rowerowyrownik #100km
@niepoprawny_pesymista: Gratuluję i życzę kolejnych.