Aktywne Wpisy
Retserof +37
jestem synem kasjerki i pracownika fizycznego, jestem kierowcą za mniej niz najnizsza krajowa, a ty? #przegryw
Nie_RabarbaR +49
Czy jest mi ktoś w stanie powiedzieć, czemu lewaki sobie utarły, że konfederacja jest partią anty-kobiecą? Co takiego w jej programie jest antykobiece, oprócz zakazu skrobanki?
Bo porównując, tutaj jest program i polityka lewicy: wyższy wiek emerytalny dla mężczyzn, pozbawienie praw mieszkalnych (kobieta może wywalić mężczyznę z mieszkania, nawet jeżeli jest jego), przymusowa służba i obowiązek umierania na froncie (dla mężczyzn tylko, ofc.), zakaz zatrudniania mężczyzn na stanowiskach menadżerskich powyżej 50% (kobiet
Bo porównując, tutaj jest program i polityka lewicy: wyższy wiek emerytalny dla mężczyzn, pozbawienie praw mieszkalnych (kobieta może wywalić mężczyznę z mieszkania, nawet jeżeli jest jego), przymusowa służba i obowiązek umierania na froncie (dla mężczyzn tylko, ofc.), zakaz zatrudniania mężczyzn na stanowiskach menadżerskich powyżej 50% (kobiet
#pokazwlosy #wlosyboners #rozowepaski
( ͡º ͜ʖ͡º)
będziesz miała włosy do ziemi
Dodatkowo polecam cięcie maszynką- dodaje widocznej grubości końcówkom i włosy się pięknie układają.
troche trudniej jest zrobic jakies rozne wymyslne upiecia (jak bylam czesac sie do slubu, to pan fryzjer lekko sie na poczatku zasepil, zwykle wolą do czesania wlosy krotsze), ale spokojnie jakies koki mozna - jest ich ogromna ilosc.
A do takiego biegania to od biedy starczy kitkę zrobić i przez gumkę kilka razy taką "petelkę" zrobić i juz nie