Wpis z mikrobloga

Mam problem z moim limitless #epapierosy. robie grzalke drut 0.6mm 7-9 zwojów średnica 2mm zalewam oljekiem od góry tak samo. Pale na poczatku smak jest zajebisty slodko i w ogole az chce sie palic po 10 minutach nawet zerówka zaczyna gryźć w gardlo smak- zaczynam czuc lekko spalona watę i nie czuc smaku olejku (,) nie wiem o co chodzi ;/
  • 20
@Keruuu3: plus możesz nieco mniej użyć w grzałki plus jak już ułożysz, to weź igłę i prób małe otworki w rogach, w dziurach, przez które zrzucasz na dół knoty. Inaczej źle się odpowietrza.
@Keruuu3: Nie wiem jak w limiless, ale w avo 24 nie jest zalecane wickowanie do dna tanka. Ja daje tyle, że patrząc z boku ledwo od góry widać. Jak jest mało to wystarczy trochę przechylić. Tu pewnie będzie podobnie. Nie wiem czyli o to chodzi, bo poza tym wygląda ok. Ewentualnie za bardzo zbita bawełna. Na początku jest ok, bo lejesz na grzałkę, potem nie nasącza się już dobrze
@Homoseksualista: są lepsze niż Twoje światłe wynurzenia i "śmieszne" komentarze. Nie udzielam ich Tobie i nie oczekuję, żebyś je rozumiał (widać masz z tym problem), robię to za darmo w swoim wolnym czasie. Jak Ci się nie podoba to spi*dalaj na drzewo banany żreć.