Wpis z mikrobloga

w #streetwear czuję się jeszcze gorzej jak w tym j-----m #pcmasterrace
Mam se kupić buty i sobie czytam o ładnych. No są fajne, ale niedługo jeszcze ładniejsze wychodzą. Okazuje się, że jednak mogę na nowe skoki przeznaczyć dodatkową stówkę, to może jeszcze poszukam fajniejszych...
K---a w podartych chodzę od miesiąca, a w kieszeni mam 6 stów na jakieś wymarzone kapcie, które kupię nawet bez mierzenia xD
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@TitanChestOfTheDrawers: Nie no, pytanie się o podzespoły ma jeszcze jakiś sens (a czasem warto dołożyć trochę, choć samemu mnie denerwuje HURR DURR DOŁÓŻ DRUGIE TYLE, A NIE TO G---O BIERZESZ XD), ale o buty do chodzenia? Wybierasz, co ci się podoba, płacisz, czekasz na kuriera i koniec tematu. Bo co, jakiś random z internetu powie ci, co się się bardziej podoba?

• Odpowiedz
@TitanChestOfTheDrawers: ale k---a daj spokój, nie ma zupełnie nic co by mi pasowało. Wszystkie nike nijakie albo brzydkie i na siłę strasznie robione, asicsy albo za drogie, albo nie ma numerów albo brzydkie, adidasy mi się żadne prawie nie podobają, jordany mogę od razu skreślić, drogie i średnio ładne, reeboki takie se. Żadne buty nie mają tego czegoś.
Chociaż kminie nad nike cortez, ale nie mogę znaleźć prawilnych skórzanych w
  • Odpowiedz