Aktywne Wpisy
Historycznygagatek +131
Wiecie co jest najgorsze? Chęć niesienia dobra w tym parszywym życiu i wielka, twarda pięść obcych ludzi na mojej gębie.
Ponad miesiąc temu ogłosiłam DARMOWĄ wycieczkę ze mną jako przewodnikiem górskim. Wytyczyłam autorską trasę, wyszukałam sponsora, który przygotował dla każdego uczestnika upominek w ramach propagowania czystości na szlakach. Wszystko to jak krew w piach. Początkowo uczestników zgłosiło się ponad 15, liczyłam na fajną zabawę bo zgłosili się również dorośli z dziećmi. Uprzedzając pytania- wycieczka miała być darmowa bo celem była promocja regionu i historia miejsc zapomnianych w Górach Sowich.
Fajnie? NIC, K---A, BARDZIEJ MYLENGO. ¯\(ツ)/¯
Do
Ponad miesiąc temu ogłosiłam DARMOWĄ wycieczkę ze mną jako przewodnikiem górskim. Wytyczyłam autorską trasę, wyszukałam sponsora, który przygotował dla każdego uczestnika upominek w ramach propagowania czystości na szlakach. Wszystko to jak krew w piach. Początkowo uczestników zgłosiło się ponad 15, liczyłam na fajną zabawę bo zgłosili się również dorośli z dziećmi. Uprzedzając pytania- wycieczka miała być darmowa bo celem była promocja regionu i historia miejsc zapomnianych w Górach Sowich.
Fajnie? NIC, K---A, BARDZIEJ MYLENGO. ¯\(ツ)/¯
Do
Thiocomaster +33
Mam se kupić buty i sobie czytam o ładnych. No są fajne, ale niedługo jeszcze ładniejsze wychodzą. Okazuje się, że jednak mogę na nowe skoki przeznaczyć dodatkową stówkę, to może jeszcze poszukam fajniejszych...
K---a w podartych chodzę od miesiąca, a w kieszeni mam 6 stów na jakieś wymarzone kapcie, które kupię nawet bez mierzenia xD
Komentarz usunięty przez autora
Fajne, to nie ma na rynku
są na rynku fajne, to nie ma rozmiaru
są fajne, to w argentynie tylko sprzedają
są fajne, to 850PLN
są fajne w budżecie, to kolega
Chociaż kminie nad nike cortez, ale nie mogę znaleźć prawilnych skórzanych w
http://www.sarenza.pl/supra-quattro-s835975-p0000135138
niemainstreamowe i solidne, dla mnie bangla
Z tym że osobiścnie bym tego koloru nie założył, jakoś mi się źle kojarzy.
no chyba że timberlandy, wtedy to co innego :v
miałem culver vulci adasie brązowe / ceglaste, ale teraz ich w ogóle na świecie do kupienia nie ma ;x
może dorównają