Aktywne Wpisy

Ana77 +107
Leże w łózku z kotem i ryczę. Z wieloma rzeczami sobie w życiu poradziłam, ale wykańcza mnie psychciznie, że nikt mnie nie chciał. Tak mi to zryło psychikę, że boję się nawet wrzucić zdjęcie na aplikację randkową.Jak mam kogoś poznać jak wstyd mi za swoje życie?
Samotność jest trudna, wszystkie radości smutni dzielisz tylko ze sobą.Nie ma tego jak rozpracować i rozładowac całe napięcie przeżywając to z kimś.
Słyszałam, że życie w pojedynkę
Samotność jest trudna, wszystkie radości smutni dzielisz tylko ze sobą.Nie ma tego jak rozpracować i rozładowac całe napięcie przeżywając to z kimś.
Słyszałam, że życie w pojedynkę

plastikowemorze +18
W nowy rok nakryłem swoją byłą z innym typem w mojej k---a chacie, w-------m ja z chaty - zerwaliśmy po 4.5 roku. Teraz widzę, że poleciała z jakimś frajerem na wakacje na które miała lecieć z koleżankami XDD śmiać się czy płakać

Porządków część dalsza.
Cisco 851 o zawrotnej na WANie przepustowości ~5Mbps ( ͡º ͜ʖ͡º)
Na pokładzie IOS 12.coś _tam.M
Nie dodaje kabla konsolowego. Dostęp przez SSH pod adresem 192.168.77.1. User/Pass/Enable - cisco
Losowanie przez mirkorandom w poniedziałek rano.
Dla kandydatów do #ccna zabawka idealna.
Nie ukrywam, że ewentualnie mogę wypytać o szczegóły techniczne aby nie trafiło to do kogoś kto cierpi na szeroko pojęte zbieractwo ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#cisco
źródło: comment_2LfzLPo0bLIAHTyHDnBvfUnGjCoqneAm.jpg
Pobierzźródło: comment_NDsIfK4SJduVa5mqc3HupBRwJc6JSNJA.jpg
Pobierz@sayeret: no, każ policzyć calke, a nagroda będzie jakiś c-----y 15 letni router, to już wolałbym się "bawić" na gns, albo pakiet tracerze