Aktywne Wpisy

wyslij_nudeski +493
Zmieniło się wszystko. Poza Starym.
Zmienił się mental, problemy, leki, diagnozy.
W sumie to człowiek wiedział, że to jebnie, ale myślał, że jeszcze spokojnie sobie 10 lat pożyje. A tu proszę, wątpliwości co do ewentualnego życia. Nie z powodu psychiki.
Zdiagnozowali u mnie coś pomiędzy zespołem Ehlersa-Danlosa a zespołem Marfana. Nie googlujcie. W skrócie chodzi o to, że mój organizm jest gównem, bo nie działa produkcja kolagenu. A kolagen jest w całym
Zmienił się mental, problemy, leki, diagnozy.
W sumie to człowiek wiedział, że to jebnie, ale myślał, że jeszcze spokojnie sobie 10 lat pożyje. A tu proszę, wątpliwości co do ewentualnego życia. Nie z powodu psychiki.
Zdiagnozowali u mnie coś pomiędzy zespołem Ehlersa-Danlosa a zespołem Marfana. Nie googlujcie. W skrócie chodzi o to, że mój organizm jest gównem, bo nie działa produkcja kolagenu. A kolagen jest w całym
źródło: temp_file1142855652512496253
Pobierz
mistejk +227
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

#rio2016 #pilkanozna
Oglądałem jeden turniej piłki nożnej kobiet, mistrzostwa świata w USA kilka lat temu.
To wyglądało słabo. Kobiety były o wiele słabsze fizycznie, strzały nie miały mocy. Nie było też finezji w nich, jakichś podkręconych piłek. Fajnie wyglądały dryblingi.. Jeśli wychodziły. Bo dyscyplina taktyczna była dość wysoka, przez co dla przeciętnego widza mecz mógł być nudny.
Ale największy minus piłkarek... Bramkarki. Przepraszam, ale ja bym wszedł teraz bez formy, ze