Aktywne Wpisy
Kinda +149
Głosować powinni móc tylko ludzie pracujący i mieszkający w polsce. Bezrobotni i ludzie którzy wyjechali powinni mieć #!$%@? do powiedzenia o polsce.
A to że osadzeni w zakładach karnych no mają prawo głosu to już jest w ogóle żałosne w tym systemie. Jednostki które mają w dupie to państwo i jego prawo mogą decydować o losie kraju którym gardzą, brzmi jak słaby żart.
A to że osadzeni w zakładach karnych no mają prawo głosu to już jest w ogóle żałosne w tym systemie. Jednostki które mają w dupie to państwo i jego prawo mogą decydować o losie kraju którym gardzą, brzmi jak słaby żart.
Fajnie się łysym pałom siedziało na stołeczkach za 20-30k + lewizna jak był spokój, teraz się coś zaczęło na bliskim wschodzie to jak szczury uciekają z tonącego okrętu. Gardzę mocno trepami. Pod sąd z tymi zdrajcami!
#oswiadczenie #obowiazkowecwiczeniawojskowe #przegryw #izrael #palestyna #polska #wojskopolskie #wojna
#oswiadczenie #obowiazkowecwiczeniawojskowe #przegryw #izrael #palestyna #polska #wojskopolskie #wojna
Moja dziewczyna powiedziala mi ze cieszy sie ze jestem betą (jest moja pierwsza, ja jej nie) bo cieszy sie ze nie kreci sie przy mnie masa dziewczyn, ktore moglyby jej mnie odbic. Mam to traktowac jako zniewage czy wrecz przecwinie?
#zwiazki #seks #rozowepaski
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
Po co to?
Dzięki temu narzędziu możesz dodać wpis pozostając anonimowym.
@instinCtoriginal: @pestis: @Hooke: przeanalizuje to
@repro5: znaczy ze co?
To jest anonimowy komentarz.
Zaakceptował: Asterling
Zaakceptował: sokytsinolop
C U C K
U U
C C
K K
a co do tego to spoko , wiele kobiet tak mysli :D
raz slyszalem jak matka radzila corce zeby sie z kolesiem nie wiazala na dluzej bo jest tak przystojny ze na bank ja zdradzi albo ktos jej odbije