Aktywne Wpisy
Damianowski +906
Jako że czasami znajomi pożyczają ode mnie książki to zdarza się że kupuję po 2-3 egzemplarze tych fajniejszych.
Ta po lewej to nówka funka nieczytana.
Jeśli chodzi o książkę to jedna z topek w mojej biblioteczce.
To jest książka którą czytasz kilkanaście stron i masz rozkminę na pół godziny.
Ta po lewej to nówka funka nieczytana.
Jeśli chodzi o książkę to jedna z topek w mojej biblioteczce.
To jest książka którą czytasz kilkanaście stron i masz rozkminę na pół godziny.
mirko_anonim +1
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jestem policjantem więc nie zarabiam jakichś kokosów :( 6k netto + premie
Mam 31 lat udało mi się odłożyć 250 000zł mam mieszkanie w spadku po babci odziedziczone i nie chcę innego.
Ale do senda mówi się że żyje się dla marzeń moim od 2016r kiedy tylko zadebiutowało było Porsche Panamera i gdy teraz już mnie stać na początkowe roczniki mam ogromny dylemat czy kupić czy nie.
Kasę odkładam od 2015r i z jednej strony mam tak silne pragnienie tego auta a z drugiej jak sobie pomyślę że jestem tylko zwykłym policjantem i mogę być dziwnie postrzeganiy wśród kolegów i sąsiadów z osiedla jak sobie je kupię a dwa że "oddam" tyle ciężkiej pracy tyle interwencji tyle nieprzespanych nocy, tyle trudu ,tyle ślęczenia nad papierami,tyle traum,tyle złych widoków,tyle wyzwisk ile słyszałem w swoim kierunku,tyle znoszenia presji "Niemcom" za autko...
Jeżdżę teraz BMW E92 i jestem zadowolony..
Jestem policjantem więc nie zarabiam jakichś kokosów :( 6k netto + premie
Mam 31 lat udało mi się odłożyć 250 000zł mam mieszkanie w spadku po babci odziedziczone i nie chcę innego.
Ale do senda mówi się że żyje się dla marzeń moim od 2016r kiedy tylko zadebiutowało było Porsche Panamera i gdy teraz już mnie stać na początkowe roczniki mam ogromny dylemat czy kupić czy nie.
Kasę odkładam od 2015r i z jednej strony mam tak silne pragnienie tego auta a z drugiej jak sobie pomyślę że jestem tylko zwykłym policjantem i mogę być dziwnie postrzeganiy wśród kolegów i sąsiadów z osiedla jak sobie je kupię a dwa że "oddam" tyle ciężkiej pracy tyle interwencji tyle nieprzespanych nocy, tyle trudu ,tyle ślęczenia nad papierami,tyle traum,tyle złych widoków,tyle wyzwisk ile słyszałem w swoim kierunku,tyle znoszenia presji "Niemcom" za autko...
Jeżdżę teraz BMW E92 i jestem zadowolony..
Kupić Panamerę?
- Oczywiście, marzenia trzeba realizować. 38.2% (92)
- Bez jaj,NIEEE SZKODA KASY 61.8% (149)
No cóż... stało się, a oto i ona! :) Mój pierwszy samochodzik w kolorze Twilight Blue. Silnik 1.8 i-VTEC, kierownica, 3 drzwi, 4 koła - wszystko jest na swoim miejscu.
A tak serio no to auto jest znakomite. Fantastycznie się jeździ - samochód wręcz płynie przy spokojniejszej jeździe, a i jest czym szarpnąć, gdy ruszamy spod świateł. Oczywiście jest nowy (rocznik '16) więc wszystko działa póki co, ale każdy raczej mówi, że 10-12 lat pojeżdżę sobie bez problemów większych.
Przesiadka z wcześniejszego Golfa IV rodziców była jak przejście do następnego etapu w grze komputerowej.
Poza tym kosmiczne wnętrze (deska rozdzielcza, ogólny koncept), które robi niesamowite wrażenie (podobne odczucia miałem chyba jeszcze jak wsiadłem do Mazdy 3). No cóż... mam nadzieję, że nie będzie żreć dużo oleju hy hy hy.
@seeksoul: lepiej bym tego nie ujal
Co jak co, ale te felgi wyglądają zajebiście ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@seeksoul: z tego co wiem, to nowy Civic jest tylko 5d
jest i w sedanie
Z prawej strony masz 2 drzwi, to co, od lewej trony jedne zaspawali?
Komentarz usunięty przez autora